14 Februarie 2014 publicat în Horoscop 508 share-uri

Cine sunt acei nativi ai zodiacului care nu accepta alta varianta decat SUCCESUL? Cine sunt aceia care iubesc provocarile, sa fie in centrul atentiei si sa isi atinga obiectivele?

2. SCORPION

Scorpionul este una dintre cele mai "periculoase" zodii ale zodiacului. Chiar daca nu arata neaparat trasaturile caracterului lor, persoanele nascute in aceasta zodie au un caracter foarte puternic. Cu un Scorpion nu prea este bine "sa te pui". Daca Berbecul este o definitie a puterii interioare, Scorpionul este foarte ferm. Se manifesta cu fermitate in tot ceea ce face, in viata privata, cat si in cea publica.

Scorpionii nu se lasa purtati de emotii, nu se lasa captati in plasa lor, uneori, inselatoare. Gandesc situatiile „la rece” si sunt convinsi mereu ca au luat cea mai buna decizie. Un Scorpion va face mereu ceea ce isi propune, indiferent de impedimente, indiferent de parerea celorlalti. O persoana nascuta in zodia Scorpionului nu accepta nici un fel de umilinta din partea celorlalti si, daca se simte in vreun fel atacat, raspunde cu aceeasi moneda.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Nu este de mirare ca, atunci cand vorbim despre pesroanele nascute in zodia Scorpion, vorbim despre persoane cu un caracter puternic, pline de determinare. Chiar daca este o zodie de apa, Scorpionul este patronat de Pluto, care in Mitologia Antica il reprezenta pe Zeul Intunericului, la vechii greci – Hades si de asemenea de Marte, Zeul Razboiului.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri