Ce are pregatit viitorul pentru noi in lunile ce vin? KRUK Romania a consultat cativa astrologi si vine cu urmatoarele predictii financiare pentru fiecare zodie.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Rationalul si responsabilul Capricorn poate sa stea linistit: 2014 va trece fara mari surprize financiare pentru el. Luna septembrie va aduce ceva cheltuieli: ar face bine sa se pregateasca din timp pentru asta! Capricornii nascuti in ianuarie sunt maestri in arta planificarii cheltuielilor si a economisirii. Datorita acestui dar al lor, ei sunt mereu pregatiti pentru orice situatie neprevazuta, iar despre datorii si carduri de credit neachitate, nici nu poate fi vorba in cazul lor.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorul isi planifica cheltuielile si are fler pentru investitiile bune. 2014 va continua sa-i fie favorabil pentru un management financiar eficient. Totusi, pentru a se asigura ca increderea in sine si succesul anterior nu-i surprind pe picior gresit, nativii din Varsator trebuie sa evalueze bine urmatoarea investitie, odata cu venirea primaverii. Astfel isi vor putea mentine situatia financiara in conditie perfecta!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Visatorii nativi din Pesti nu isi fac griji prea mari cu privire la finantele lor, iar economisirea nu le este un obicei specific. In 2014, Pestii trebuie sa fie mai atenti cu bugetul lor si sa identifice domeniile unde pot face eventuale economii si, de asemenea, sa isi puna intrebarea daca intr-adevar mai au nevoie de inca un card de credit.


Horoscopul financiar 2014 a fost prezentat de KRUK Romania


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri