23 Ianuarie 2014 publicat în Horoscop 20 share-uri

Descopera HOROSCOPUL TURCIC - un horoscop oriental misterios si captivant, desprins dintr-o lume arhaica si indepartata in care zeii faceau legea si hotarau destinul/ personalitatea unui om!

Uneori se incapataneaza sa le transmita si celor din jur, uitand ca fiecare decide asupra felului in care intelege sa isi traiasca viata.

05, 10, 15, 20, 25, 30 - zodia MERGEN

Mergen este zeitatea turcica ce simbolizeaza belsugul, profunzimea, abundenta, intelepciunea. Ii este asociata culoarea alba, dar si un arc cu sageata pe care il tine intr-una din maini. Si acest zeu se bucura de un statut aparte, detinand puterea si autoritatea. Fiu al zeului Kayra, Mergen locuieste in cel de-al saptelea strat al cerului, unde se plimba calare pe un cal alb. Pe cap poarta un coif reprezentand inteligenta, cugetarea.

Nativii apartinand zodiei Mergen sunt inteligenti, profunzi si traiesc la un nivel intelectual ridicat. Au o dorinta foarte puternica de a a cunoaste si de a se imbogati intelectual si spiritual. Iubesc dreptatea si ii caracterizeaza nobletea sufleteasca, suferind atunci cand vad nedreptate sau suferinta in jur.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Lupta adesea pentru cauze socio-umanitare si isi doresc sa schimbe lumea intr-un loc mai bun. Nu le lipsesc initiativele sau curajul, insa atunci cand acestea nu au nicio finalitate au tendinta de a se descuraja usor. Au energie pentru toti cei din jur, insa de multe ori se lasa pe ei insisi pe un loc secundar. Spirite patrunzatoare, sunt atrasi de detalii, de lucrurile frumoase, misterioase, uneori chiar si de ocultism. Urasc violenta. Iubesc natura.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri