23 Ianuarie 2014 publicat în Horoscop 20 share-uri

Descopera HOROSCOPUL TURCIC - un horoscop oriental misterios si captivant, desprins dintr-o lume arhaica si indepartata in care zeii faceau legea si hotarau destinul/ personalitatea unui om!

Pe de alta parte, nativii Umay sunt reticenti in fata schimbarii si fata de tot ceea ce implica aceasta. Nu au suficient de multa incredere in ei insisi.

Se adapteaza cu dificultate noilor situatii si poarta adesea lupte interioare.

03, 08, 13, 18, 23, 28 - zodia ERLIK

In mitologia popoarelor turco-mongole, Erlik este zeul mortii si al lumii de dincolo. In conceptia vechilor mongoli, el a fost prima creatie a lui Tengri (zeul suprem), avand asadar rolul sau in crearea umanitatii.

Datorita mandriei si vanitatii sale, se spune ca a fost alungat de Tengri in infern. Erlik este cel care judeca mortii si guverneaza lumea subpamanteana si are sub controlul sau intunericul, raul, nefericirea, boala, moartea.

Fara doar si poate, nativii guvernati de zodia Erlik au o personalitate interesanta. Sunt inzestrati cu diverse haruri artistice, dar si cu o personalitate contradictorie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Sunt oameni langa care nu te vei plictisi niciodata fiindca intotdeauna au ceva de spus, ceva de facut, ceva cu care sa te ia prin surprindere. Uimesc prin ideile lor, iar cuvintele care ii caracterizeaza cel mai bine sunt originalitetea si spontaneitatea. Au un spirit libertin si sunt independenti.

Trec deseori cu usurinta de la o stare la alta si prin variate framantari sufletesti. Au tendinta de a-si controla mai greu partea intunecata si negativa a personalitatii lor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri