Anul Calului de Lemn va a duce cu sine o energie unica. Va fi o energie jucausa, intensa, benefica iubirii, in general! Fiecare dintre noi putem profita, ne putem lasa purtati de valul iubirii sincere. Dar sa vedem care sunt cele mai norocoase zodii in Dragoste, in anul 2014, anul Calului de lemn.

Vaca

Esti in semnul zodiacal chinezesc vaca, daca te-ai nascut in acesti ani: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

Semnul zodiacal Vaca se afla intr-o relatie romantica profunda cu energia Calului, de aceea acest an va fi si pentru persoanele nascute sub aceasta zodie, unul foarte intens din punct de vedere romantic. Pentru persoanele singure din aceasta zodie exista multe sanse de a intalni pe cineva foarte special. Persoanele aflate intr-o relatie vor fi preocupate spre a trai momente unice, alaturi de partenerii lor, pe care vor avea disponibilitatea de a-i vedea intr-o lumina noua, bine-facatoare pentru relatia lor.

De asemenea, relatiile tale cu cei din jur sunt foarte calme si productive, incarcate de energia dragostei si atentiei. Totusi, este mai bine sa inveti sa tolerezi felul de a fi al celorlalti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri