Anul 2014 se anunta a fi unul plin de vitalitate si transformari pentru fiecare dintre noi. Daca suntem pregatiti sa acceptam darurile sale, 2014 va aduce cu sine o energie benefica. Este important sa credem in forta astrelor, in viata, dar si in puterea fiecaruia de a ne crea un univers benefic. Ce surprize iti rezerva 2014? Citeste acest horoscop si vei afla.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

In mod nativ, Sagetatorii sunt populari in adevaratul sens al cuvantului, dar pentru ei, anul 2014 va fi un an in care isi vor solidifica relatiile, interactionand cu acei oameni care conteaza cel mai mult pentru ei. Va veti conecta foarte profund din punct de vedere emotional, cu acesti oameni care va sunt dragi, ceea ce inseamna in acelasi timp o calatorie interioara profunda, autentica si bine-facatoare.

Veti crede in puritatea si iubirea care exista in oameni, mai mult decat oricand. Feriti-va de oamenii care nu va fac bine din punct de vedere energetic, sunteti in mod nativ foarte inocenti si se poate intampla sa intalniti oameni care vor sa profite de natura voastra sensibila si deschisa. Din punct de vedere profesional, asteptati-va la vesti foarte bune din partea lui 2014: un job nou si potrivit, o avansare mult-dorita sau un proiect nou, foarte promitator.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Eclipsa de luna din data de 15 aprilie este importanta si pentru voi; fiind pe axa Berbec/Balanta, pentru voi aceasta eclipsa va aduce schimbari in ceea ce priveste viata romantica. Este posibil sa apara cineva nou in universul vostru sau e posibil ca relatia pe care o traiti acum sa capete un nou sens.

Anul 2014 este, ca si anul abia scurs o calatorie a regasirii pentru Sagetatori, venind insa cu noua sa provocare: lectia increderii in oameni.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri