Anul 2014 se anunta a fi unul plin de vitalitate si transformari pentru fiecare dintre noi. Daca suntem pregatiti sa acceptam darurile sale, 2014 va aduce cu sine o energie benefica. Este important sa credem in forta astrelor, in viata, dar si in puterea fiecaruia de a ne crea un univers benefic. Ce surprize iti rezerva 2014? Citeste acest horoscop si vei afla.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ati strabatut un lung drum, dragi nativi din Zodia Scorpionului. Simtiti ca v-ati transformat, ca ati devenit alte persoane in ultimii 3 ani? De vina au fost cei doi ani cu eclipse pe axa Taur – Scorpion, care v-au cam zdruncinat, din toate punctele de vedere.

In anul 2014 insa, lucrurile incep sa se clarifice din fericire pentru voi, tot ceea ce parea incurcat se va descurca in mod surprinzator si benefic. Energii revitalizante te vor cuprinde si iti vor da aripi pentru un nou inceput, pentru noi aspiratii. Este bine sa retii datele de 28 aprilie si 23 Octombrie cand vom avea din nou eclipse pe axa Taur/Scorpion si ultimele din aceasta perioada. Vor aduce cu sine provocari, dar retine ca trebuie sa respiri adanc si sa iti asumi toate schimbarile care survin in viata ta.

Este bine ca in acest an sa ai mai multa grija de tine din punct de vedere spiritual. Incearca sa iti gasesti linistea interioara si sa iti canalizezi energia catre acest obiectiv. Calatoreste, mergi in vacante si ori de cate ori ai ocazia, da-ti voie la momente de relaxare. Indeparteaza orice forma de energie negativa care vine din partea celorlalti si ai in mod special mai multa grija de sanatatea ta fizica si emotionala in acest an.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri