Anul 2014 se anunta a fi unul plin de vitalitate si transformari pentru fiecare dintre noi. Daca suntem pregatiti sa acceptam darurile sale, 2014 va aduce cu sine o energie benefica. Este important sa credem in forta astrelor, in viata, dar si in puterea fiecaruia de a ne crea un univers benefic. Ce surprize iti rezerva 2014? Citeste acest horoscop si vei afla.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Acest nou an semnifica un inceput proaspat pentru tine. Pentru persoanele nascute in Zodia Racului, Anul 2014 se anunta a fi o calatorie plina de emotii. Viata ta se afla sub impactul schimbarilor benefice, subv toate aspectele, dar aceste schimbari se pot produce doar daca ai curajul sa te lasi purtat/a de varaja lor. Nu purta nostalgie fata de trecut. Cand Jupiter va intra in Zodia Leului, in luna Iulie, cariera, sanatatea si nivelul tau de auto-stima si incredere vor lua o turnura pozitiva.

In ceea ce priveste iubirea, aceasta depinde doar de tine si de alegerile pe care le vei face – daca iti vei asculta sufletul sau mintea… Racii maturi emotional isi vor alege sa traiasca alaturi de persoane semnificative, care le impartasesc sistemul de valori si se vor gasi impliniti in astfel de relatii bazate pe iubire profunda si magie adevarata, relatii golite de orgolii si in care isi vor oferi spatiul de convietuire ideal. Este deci posibil ca unii nativi in Rac sa puna bazele unei casatorii sau convietuiri trainice, anul acesta!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri