Anul 2014 se anunta a fi unul plin de vitalitate si transformari pentru fiecare dintre noi. Daca suntem pregatiti sa acceptam darurile sale, 2014 va aduce cu sine o energie benefica. Este important sa credem in forta astrelor, in viata, dar si in puterea fiecaruia de a ne crea un univers benefic. Ce surprize iti rezerva 2014? Citeste acest horoscop si vei afla.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Gemenii sunt persoane care in general adora schimbarile si aventura. Dar anul acesta vei simti nevoia in mod special de o pauza, va fi o perioada cand vei simti nevoia de stabilitate si chiar rutina.

Va fi un an in care te vei inconjura deci de stabilitate, un an cand vei vrea sa simti la fel de intens si linistea din cadrul unei relatii, de aceea vei face tot posibilul pentru a gasi stabilitatea alaturi de partenera sau partenerul tau. Tocmai datorita nevoii de stabilitate, generata si de trecerea lui Jupiter prin Zodia Racului – un ciclu de un an de zile, nativii in Gemeni singuri, este posibil sa atraga anul acesta pe cineva potrivit si iubitor in viata lor.

Dar si pentru Gemeni, anul 2014 este un al dezvoltarii si maturizarii personale. Vei avea parte de provocari si incercari care iti vor aduce teme de meditatie , conducandu-te catre un nou nivel al cunoasterii de sine. Oricum, din toate punctele de vedere, pentru Gemeni se anunta un an excelent, dominat de dorinta de liniste si stabilitate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri