Anul 2014 se anunta a fi unul plin de vitalitate si transformari pentru fiecare dintre noi. Daca suntem pregatiti sa acceptam darurile sale, 2014 va aduce cu sine o energie benefica. Este important sa credem in forta astrelor, in viata, dar si in puterea fiecaruia de a ne crea un univers benefic. Ce surprize iti rezerva 2014? Citeste acest horoscop si vei afla.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Va fi un an plin si provocator pentru nativii in Pesti. Asteptati-va la tot ce are mai bun de oferit: dragoste romantica, idei ferile si chiar evolutie intelectuala sunt cartile anului 2014 pentru tine. Profita de primele luni ale anului pentru a-ti defini obiectivele si nu ii mai lasa pe ceilalti sa puna stapanire pe viata ta.

Prima parte a anului va fi cu adevarat provocatoare si plina de energie, dar din luna Iulie, din fericire, urmeaza pentru tine o perioada bine-meritata de calm. Lucrurile se vor „aseza” in sensul pozitiv al cuvantului, iar tu te vei putea bucura cu calm, de roadele acestui an. Cele patru eclipse pe care le vom trai anul acesta iti vor redefini realmente viata, in moduri pe care nici macar nu ti le poti inchipui. Pregateste-te pentru un an incredibil, care abia a inceput! :)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Iti recomandam si:

Top 3: Cele mai norocoase zodii in 2014

Astrologie 2014: Horoscopul celor care nu si-au intalnit inca marea dragoste

Horoscopul chinezesc 2014 pe fiecare luna in parte

Astrologie chinezeasca: Ce aduce 2014 - Anul Calului de Lemn?




Sursa foto pentru toate fotografiile: Shutterstock.com;
zodiac, zodii, horoscop


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri