Anul 2014 se anunta a fi unul plin de vitalitate si transformari pentru fiecare dintre noi. Daca suntem pregatiti sa acceptam darurile sale, 2014 va aduce cu sine o energie benefica. Este important sa credem in forta astrelor, in viata, dar si in puterea fiecaruia de a ne crea un univers benefic. Ce surprize iti rezerva 2014? Citeste acest horoscop si vei afla.

Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)

Primele sapte luni ale anului 2014 aduc cu sine provocarea de a te transforma in mod deplin. Va fi o perioada spirituala intensa, o perioada de regasire, cand iti canalizezi energia catre noi perspective si incepi sa triesti un prezent mai frumos si sa proiectezi un viitor mai bun.

Te caracterizeaza in continuare perfectionismul, dar nevoia de perfectiune o vei transfera catre zona carierei, unde iti impui noi standarde. Te vei concentra si vei munci asiduu si cu disciplina. Mijlocul lui 2014 iti va aduce linistea mult-asteptata, mai mult zen in viata, pe masura ce inveti sa te lasi purtata de viata cu zambet. In luna Iulie te asteapta trairi intense din punct de vedere romantic. De asemenea, este posibil ca si din punct de vedere profesional sa ai parte de un nou inceput.

Provocarile pe care le vei intampina odata cu eclipsele anului te vor ajuta sa descoperi cea mai buna versiune a ta, asa incat, accepta-le cu detasare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri