Intregul univers si natura inconjuratoare ne influenteaza vietile, dar cel mai important este sa stim ca, in ciuda predictiilor, noi suntem cei care avem propria soarta in maini. Se apropie noul an, iar noi privim cu multa curiozitate, dar si cu optimism, inspre viitor.

Capricorn

Si pentru nativii in Capricorn se anunta un an interesant cu un focus special in zona carierei si pasiunilor personale. Va fi nevoie de multa munca, persverenta si vointa pentru indeplinirea celor mai frumoase aspiratii.

Varsator

Varsatorii vor avea in continuare provocari, la fel cum s-a intamplat si in anul 2013. Dar pentru ei, vestile sunt mult mai bune. Vor reuasi sa isi gaseasca energia de a depasi toate greutatile si de a fi invingatori, asa cum le sta cel mai bine. Vor gasi multe satisfactii in munca creativa. Iubirea le va surade.

Pesti

Pestii vor avea un an 2014 mai bun, in ciuda tumultului interior inca persistent. Este bine sa va ingrijiti mai bine sa fiti mai atenti cu sanatatea voastra. Noul an va fi unul care va stimula din punct de vedere intelectual si creativsi va crea de asemenea loc, pentru iubire, in viata dumneavoastra.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Iti recomandam si:

Horoscopul Saptamanal al Dragostei by Garbo.ro

Horoscopul iubirii pentru 2014

Horoscop 2014: Previziuni despre dragoste, bani si cariera in horoscopul italian

Foto homepage: astrologie via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri