Intregul univers si natura inconjuratoare ne influenteaza vietile, dar cel mai important este sa stim ca, in ciuda predictiilor, noi suntem cei care avem propria soarta in maini. Se apropie noul an, iar noi privim cu multa curiozitate, dar si cu optimism, inspre viitor.

Balanta

Balantele vor avea un an in care se vor concentra mai mult asupra aspecteleor profesionale si muncii. In zona cheltuielilor, balantele vor trebui sa dovedeasca mai multa cumpatare. Totusi, in ansamblu se va dovedi a fi un an bun, cu multe reusite pe toate planurile.

Scorpion

Scorpionii vor avea mult noroc in anul 2014 si este bine sa profite de darurile ce le va oferi noul an. Totusi, anul ar putea debuta cu provocari si dificultati care se vor netezi insa, incepand cu luna Martie 2014. Din punct de vedere financiar anul se va dovedi unul incitant, anuntandu-se multe castiguri.

Sagetator

Vesti bune pentru nativii in Sagetator care vor avea un an excelent. Dintre toate semnele horoscopului, Sagetatorii sunt cei mai daruiti in anul 2014. Va fi un an de evolutie si de castig in numeroase aspecte ale vietii. Familia si prietenii vor juca un rol esential in vietile voastre, in anul ce vine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri