24 Septembrie 2013 publicat în Horoscop 38 share-uri

Sistemul zodiacal al Celtilor s-a nascut, in mod firesc, prin stabilirea unei conexiuni profunde cu natura si cu ritmul ei misterios. Celtii credeau ca putem sa asociem caracteristicile plantelor padurii de natura umana. Si nu aveau ei dreptate, oare? Doar natura ascunde intelepciunea profunda a vietii. Afla ce energie porti in suflet.

Iedera (30 septembrie – 27 octombrie) – SUPRAVIETUITORUL

Printre multele calitati pe care le au aceste persoane, cei nascuti sub semnul celtic al Iederei sunt recunoscuti pentru capacitatea uimitoare de a depasi orice obstacol. Oamenii acestia au un intelect stralucitor, dar mai mult decat atat ei se fac remarcati prin compasiunea lor fata de ceilalti, prin loialitate si valori bine definite. Aceste persoane iubesc sa ofere, sunt gata oricand sa fie de ajutor.

Pentru ei, viata poate fi dificila uneori, poate parea chiar nedreapta, dar acest lucru nu ii opreste, iar obstacolele nu sunt decat un alt mod de a deveni cu mult mai puternici. Persoanele nascute sub acest semn au tendinta de a fi foarte spirituale, in apropiere cu natura. Sunt fermecatoare, carismatice, sociabile si pot face impresie foarte buna in orice ambient social.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Trestie (28 octombrie – 24 noiembrie) – CAUTATORUL

Cei aflati sub semnul trestiei sunt cei care au capacitatea de a cauta adanc in esenta lucrurilor, pentru a afla adevaruri profunde. Au o latura melancolica si filosofica profiunda. Le place sa caute, sa cerceteze sa atinga esenta. Nu sunt deloc persoane superficiale, nu se multumesc cu putin. Iubesc tot ceea ce este mai frumos, mai autentic in lume si in ceilalti. Iubesc ariile umaniste care presupun cercetarea atenta, de aceea pot avea cariere remarcabile in domenii ca jurnalismul, istoria, arheologia. Voi stiti sa iubiti oamenii pentru ca ei sunt adevarate povesti care merita a fi descoperite.

Persoanele nascute cu energia trestiei in suflet au un profund simt pentru onaoare si adevar si nimic nu le poate zdruncina convingerea adanca si increderea in bine si in oameni. Existenta acestor oameni ne da si noua speranta…

Foto: Shutterstock.com; soc

Soc (25 noiembrie – 23 decembrie) – AVENTURIERUL

Persoanele nascute cu energia plantei de soc in suflet iubesc libertatea, iubesc sa traiasca pasional. Traiesc relatii ravasitoare dar pline de semnificatii profunde. Aceste persoane stiu sa ia tot ce este mai frumos de la viata, traiesc intens. De multe ori se lovesc chiar cu capul de pragul de sus. Dar nimic nu-i opreste din alergatura lor tumultoasa prin viata. Se ridica si o iau de la capat.

Au fire extrovertita, energica care se comporta ca un magnet pentru ceilalti, ei care de multe ori nu pot tine ritmul cu firea pasionala a oamenilor nascuti sub semnul plantei de soc. De asemenea, persoanele nascute in aceasta perioada pot fi uneori brutal de oneste, ceea ce realmente sperie. Au putini prieteni tocmai din acest motiv, dar acestia sunt devotati si foarte speciali pentru ca la randul lor, cei care au socul in suflet stiu sa ofere cu multa caldura si atentie.

Iti recomandam si:

Horoscopul botanic si personalitatea ta: Ce copac esti?

Horoscopul pasarilor: Afla ce pasare iti poarta mesajul personal spre cer!

Zodiacul Pierdut al Boltei Stelare: Cele 22 de zodii siderale


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri