24 Septembrie 2013 publicat în Horoscop 38 share-uri

Sistemul zodiacal al Celtilor s-a nascut, in mod firesc, prin stabilirea unei conexiuni profunde cu natura si cu ritmul ei misterios. Celtii credeau ca putem sa asociem caracteristicile plantelor padurii de natura umana. Si nu aveau ei dreptate, oare? Doar natura ascunde intelepciunea profunda a vietii. Afla ce energie porti in suflet.

Alun (5 august – 1 septembrie) – INTELEPTUL

Daca te-ai nascut cu energia alunului in suflet, atiunci esti, foarte probabil, o persoana foarte inteligenta, organizata si eficienta. Esti o persoana daruita din punct de vedere academic, foarte stiudioasa si insetata de cunoastere. Iti place sa fii mereu bine informata, iti place sa analizezi si sa treci realitatea prin filtrul propriei gandiri.

Persoanele nascute sub acest semn sunt analitice, uneori simt nevoia sa detina controlul si totul in ordine. Chiar daca ai tendinta de a fi „cel care le stie pe toate”, ceea ce iti aduce si antipatii, oamenii au nevoie de modul cumstii tu sa echilibrezi si sa ordonezi totul. Ceea ce te transforma intr-un lider excelent, o persoana pe care oricine se poate baza.

Foto: Shutterstock.com, vita de vie

Vita de vie (2 septembrie – 29 septembrie) – STRALUCITORUL

Persoanele nascute in acesta perioada, cu energia magica a vitei de vie in suflet si sub influenta echinoctiului de toamna sunt persoane imprevizibile, mereu schimbatoare in atitudine. Pot fi pline de contradictii si de multe ori indecise. Dar, cu toate acestea, au o mare capacitate de a empatiza si de a intelege pe oricine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Aceste persoane iubesc viata selecta, luxul si confortul. Apreciaza de asemenea, oamenii de calitate. Sunt persoane fermecatoare, elegante, au bun-gust pe care stiu sa il etaleze. Tocmai prin natura lor misterioasa, classy si indecisa reusesc sa capteze atentia si sa ii faca pe ceilalti sa se simta foarte atrasi de ei. Persoanele nascute sub acest semn zodiacal iubesc viata publica si adora sa se vada remarcati de catre ceilalti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri