24 Septembrie 2013 publicat în Horoscop 38 share-uri

Sistemul zodiacal al Celtilor s-a nascut, in mod firesc, prin stabilirea unei conexiuni profunde cu natura si cu ritmul ei misterios. Celtii credeau ca putem sa asociem caracteristicile plantelor padurii de natura umana. Si nu aveau ei dreptate, oare? Doar natura ascunde intelepciunea profunda a vietii. Afla ce energie porti in suflet.

Stejar (10 Iunie – 7 Iulie) – STABILIZATORUL

Cei nascuti sub acest semn zodiacal celtic sunt inzestrati cu o forta speciala – puterea de a depasi greutatile cu intelepciune si de a-i inspira si pe ceilalti. Sun oameni protectori, blanzi si de obicei devin activisti si aparatori pentru cei care nu se pot apara singuri. De aceea ii vedem adesea activand in organizatii pentru drepturile omului, ale animalelor sau ecologiste, dar si in alte domenii umanitare cum ar fi medicina. Sunt foarte generosi acesti oameni. Sunt grijulii si cred in partea pozitiva a vietii.

Iubesc sa impartaseasca ceea ce stiu. In relatiile cu cei apropiati au nevoie de stabilitate si de confort. Stiu sa isi creeze aceasta viata. Iubesc linistea si pacea sufleteasca. Iubesc sa aiba familii largi dominate de stabilitate si iubire.

Foto: Shutterstock.com. vasc

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Vasc (8 iulie – 4 august) – CONDUCATORUL

In Zodiacul Celtic, vascul este un semn regal. Vascul era considerat magic de catre vechii celti, iata de ce, persoanele nascute sub acest semn zodiacal sunt considerate a fi daruite. Aceste persoane pot obtine cu usurinta ceea ce isi doresc. Au strategii innascute pentru a deveni invingatori. Rareori se lasa batuti si ii invata si pe ceilalti limbajul stralucitor al invingatorului.

Aceste persoane sunt competitive si ambitioase. Uneori par foarte argoante chiar, iar increderea lor de sine intimideaza. Cu toate acestea, in realitate, persoanele nascute sub acest semn zodiacal pot fi foarte generoase si bine intentionate. Le pasa de soarta celor apropiati, fie ca este vorba despre familie, prieteni sau colegi. Stiu sa fie afectuosi si grijulii. Persoanele guvernate de energia vascului au o inteligenta sofisticata, de aceea inregistreaza merite si in mediul academic.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri