24 Septembrie 2013 publicat în Horoscop 38 share-uri

Sistemul zodiacal al Celtilor s-a nascut, in mod firesc, prin stabilirea unei conexiuni profunde cu natura si cu ritmul ei misterios. Celtii credeau ca putem sa asociem caracteristicile plantelor padurii de natura umana. Si nu aveau ei dreptate, oare? Doar natura ascunde intelepciunea profunda a vietii. Afla ce energie porti in suflet.

Salcie (15 aprilie – 12 mai) – OBSERVATORUL

Daca te-ai nascut sub semnul Salciei in horoscopul celtic, atunci luna te guverneaza, de aceea personalitatea ta se afla in stransa legatura cu latura mstica a vietii. Luna joaca un rol important in viata ta. Aceasta inseamna ca esti o persoana foarte creativa, sensibila si inteligenta.

Ai un talent innascut in a intelege ciclurile vietii, ceea ce iti da o intelegere realista a vietii. Inteligenta de care dai dovada te ajuta sa intelegi latura profunda a vietii. Persoanele aflate sub aceasta zodie au un potential imens. Din pacate au tendinta de a se auto-limita de teama de a nu iesi prea mult in evidenta, de a parea infatuati. Dar sta in natura propriilor perceptii modul cum lasi ca stralucirea ta sa ii capteze pe ceilalti…

Foto: Shutterstock.com, salcie

Gherghin (13 mai – 9 iunie) – ILUZIONISTUL

Persoanele nascute sub acest semn in zodiacul celtic, au puterea de a ne vraji in adevartul sens al cuvnatului. Se adapteaza circumstantelor si se transforma. Uneori ne arata o alta fata decat ceea ce sunt in interiorul lor. Ei traduc foarte bine expresia „nu judeca o carte dupa copertile sale”. Aceste persoane au o flacara creativa ardenta, desi in aparenta par a trai o viata simpla.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Acesti oameni se pot adapta cu usurinta multor situatii de viata. Au o curiozitate naturala si nu le este teama sa incerce. Au un simt al umorului sanatos. Sunt plini de viata, dar uneori au nevoie de propriul timp, de propriul spatiu pentru regasire. Persoanele nascute sub acest semn celtic au de asemenea bune calitati de negociatori si comunicatori. Stiu sa asculte, de aceea sunt inconjurati de multi prieteni.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri