24 Septembrie 2013 publicat în Horoscop 38 share-uri

Sistemul zodiacal al Celtilor s-a nascut, in mod firesc, prin stabilirea unei conexiuni profunde cu natura si cu ritmul ei misterios. Celtii credeau ca putem sa asociem caracteristicile plantelor padurii de natura umana. Si nu aveau ei dreptate, oare? Doar natura ascunde intelepciunea profunda a vietii. Afla ce energie porti in suflet.

Frasin (18 februarie – 17 martie) - VRAJITORUL

Cei care s-au nascut sub semnul celtic al vrajitorului sunt oameni liberi. Au o imaginatie debordanta sunt intuitivi si artisti. Ei vad lumea in culori infinite, acuarelate, pure. Au tendinta de a avea toane, de a trece de la o extrema la alata si asta pentru ca peisajul lor intern trece de la o forma la alta.

Sunt inspirati de natura, de tot ce este mai frumos. Pe acesti oameni ii vom gasi adesea activand in zona artelor, a stiintei, a tehnologiei. Acesti oameni se afla intr-o constanta stare de reinventare si redescoperire…

Foto: Shutterstock.com, frasin

Arin – (18 martie – 14 aprilie) – CAUTATORUL

Daca te-ai nascut in aceasta perioada, celtii iti decodifica personalitatea aratand spre tine ca fiind un cautator. Cel care cauta calea… Esti cel care reuseste sa ii mobilizeze si pe ceilalti, esti cel care reuseste sa ii mobilizeze pe toti prin energia sa. Persoanele patronate de acest semn zodiacal celtic sunt fermecatoare in adevaratul sens al cuvantului. Aceste persoane reusesc sa se faca placute de catre toti, sunt foarte populare si sociabile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

De asemenea, persoanele aflate sub acest semn zodiacal isi gasesc cu usurinta increderea de sine. Iar aceasta incredere este de-a dreptul molipsitoare. Aceste persoane au calitati de lideri. Nu suporta superficialitatea si stiu sa pretuiasca timpul lor si pe al celorlalti. Sunt motivati de actiune si rezultate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri