8 August 2013 publicat în Horoscop 148 share-uri

Iti propunem spre lectura 3 carti de astrologie care iti vor deschide ochii asupra gradului de compatibilitate dintre zodii si te vor face sa privesti dragostea si relatiile cu alti ochi:

Astrologie relationala de la suflet la suflet (Vol. 1)

Autorul de succes Stephen Arroyo si-a focalizat cercetarea si activitatea asupra misterelor relatiilor personale, pentru a descrie modul in care astrologia poate fi folosita pentru a face lumina in domeniul experientelor personale care, in mod frecvent, sunt pline de confuzie, lipsa de incredere in sine si de numeroasele valori false ale societatii.

Folosind un limbaj compatibil cu cel al multor ramuri avansate ale stiintelor medicale, Arroyo elucideaza caile prin care astrologia reveleaza modul cum campul subtil energetic al fiintei este intim legat de campul subtil energetic macrocosmic. Aceasta carte plina de informatii utile se bazeaza pe lucrarile anterioare ale lui Arroyo, care definesc un tip de „psihologie cosmica” remarcabil de accesibila si de practica.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

,,( ... ) Arroyo vede astrologia ca pe un instrument extraordinar de puternic de transformare – psihologica, spirituala, relationala. Fiecare noua carte a lui Arroyo este un eveniment semnificativ pentru domeniu, iar cu lucrarea ASTROLOGIE RELATIONALA noi ne bucuram de fructele celor 30 de ani petrecuti de el pentru studierea astrologiei relatiilor umane.” Dr. Richard Tarnas, profesor de filosofie si psihologie la Institutul din California.

Autor: Stephen Arroyo

Produs disponibil pe elefant..ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri