6 August 2013 publicat în Horoscop 98 share-uri

Cine sunt, conform horoscopului, cei mai fideli barbati? Zodiacul ne poate ajuta sa ne facem o idee in privinta trasaturilor definitorii ale unei persoane, dar este cert ca nu ar trebui sa uitam ca orice relatie de succes este bazata pe iubire, respect reciproc si inteligenta emotionala comuna.

Barbatul Rac

Foto: Shutterstock.com; barbat

Barbatul rac este cunoscut pentru sensibilitatea sa unica, pentru dorinta de stabilitate si nevoia da a-si construi un ambient familial stabil. Barbatii raci intra si ei in galeria barbatilor in care putem avea incredere, conform zodiacului.

Barbatii raci nu suporta sa stea singuri, au nevoie de o partenera care sa le ofere stabilitate, de asemenea, sa se increada in ea.

De altfel, barbatul rac isi cauta mereu acea femeie care sa ii inteleaga deplin nevoile practice sau emotionale. Nu se fereste sa ofere la randul sau. Stie sa aprecieze calitatile unei femei, stie sa celebreze feminitatea, iar daca se intampla sa raneasca din punct de vedere emotional, va constientiza, va regreta si va face tot posibilul ca greseala aceea sa nu se mai repete.

Barbatul rac se va inoarce mereu la femeia care i-a cuerit inima.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri