Ce surprize ne rezerva Amor in toamna lui 2013? Sa ne transportam cu incredere si dragoste in viitorul apropiat patrunzand in tainele astrologiei italiene:

Daca te-ai nascut intr-o zi de 5, 10, 15, 20, 25, 30, faci parte din Tipologia E

Stabilitate, dragoste si armonie ii asteapta in aceasta toamna pe nativii implicati intr-o relatie si apartinand Tipologiei E. Multe momente tandre si frumoase vin din sanul familiei chiar daca responsabilitatile se inmultesc atunci cand vine vorba de copii, casa si tot ceea ce tine de viata domestica. Ordonandu-ti prioritatile in functie de prioritatile inimii, vei primi satisfactie sufleteasca si implinire emotionala. Esti dispusa sa faci orice pentru a-ti petrece aceasta perioada in liniste.

Impreuna cu partenerul tau solutionati problemele care apar pe parcurs. Partenerul tau are pentru tine mai multe propuneri in ceea ce priveste viitorul vostru impreuna precum mutarea intr-un alt oras sau tara. Depinde insa de tine daca vrei sau nu sa accepti acest nou inceput. Perspectivele sunt promitatoare pentru tine in viitorul apropiat. Daca nu esti implicata in nicio relatie, pregateste-te pentru lucruri marete. Destinul este dispus sa aduca in preajma ta persoane care se potrivesc inimii tale si care se vor lasa cucerite de farmecul tau.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri