2013 a fost denumit Anul EROS. Vara aceasta traiti dragostea la intensitati ardente? Aflati ce spun astrele despre iubire, dar nu uitati ca pentru a ne trai relatiile in armonie si sub semnul energiei benefice pe care o degaja iubirea, e nevoie sa ne deschidem inima catre pace si intelegere!

Horoscopul dragoste; Shutterstock.com, horoscop, timbru

Balanta

Este o foarte buna perioada pentru tine sa iti dai seama cine esti tu cu adevarat. Odata ce iti definesti propria identitate, cu aspiratiile tale, felul de a fi, asteptarile pe care le ai de la ceilalti si mai ales asteptarile pe care le ai de la o persoana iubita, viata ta poate intra pe fagasul ce ti-l doresti.

Sarmul tau personal va fi foarte vizibil in urmatoarea perioada si iti va aduce un plus si in relatie, iar daca esti o persoana singura, te vei putea face remarcata usor, cu siguranta.

In general, pentru tine aceasta este o perioada pozitiva, benefica. Patreaza-ti calmul si firea prietenoasa. Acestea te vor ajuta in relatiile cu toti ceilalti.

Scorpion

In acesta luna, dorintele tale sexuale se vor activa precum o flama. Libidoul este puternic, senzualitatea o manifesti in moduri diverse. In ceea ce priveste relatia ta, se simte un vibe pozitiv, iar daca esti singura, acesata este o buna perioada pentru a intalni pe cineva. Fa exact ceea ce simti. Asculta-ti instinctele, bucura-te de tot ceea ce ti se intmapla in plan sentimental.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin

Daca te afli intr-o relatie stabila, atunci luna aceasta va oferi resursele necesare pentru a crea mai multa stabilitate si armonine de cuplu. De asemenea, relatiile deschise au sansa de a se solidifica.

In general, este o perioada prielnica pentru iubire, senzualitate si exprimarea sexualitatii.

Sagetator

Aceasta perioada va fi una prielnica pentru tine, daca vei vrea sa te conectezi cu persoana iubita, mai mult din punct de vedere emotional. Este un prilenic moment pentru a vorbi mai mult depsre idealurile voastre, despre tot ceea ce va apropie. De asemenea, explorarea sexualitatii este foarte importanta in ceea ce te priveste, iar luna august va fi intensa din acest punct de vedere.

Daca te simti ingrijorata sau anxioasa in perioada care urmeaza, nu iti pierde energia consumandu-te cu ganduri inutile. Gaseste fericirea in clipa pe care o traiesti, in ceea ce te priveste luna august este foarte frumoasa pentru iubire.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Daca esti o sagetatoare singura, fii deschisa la noi cunostinte, caci a cunoaste oameni noi inseamna sa iti deschizi orizonturile pentru noi si noi posibilitati.

Foto semne zodiacale: Shutterstock.com; horoscop


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri