25 Iulie 2013 publicat în Horoscop 1609 share-uri

Descopera care este greseala sacra a zodiei tale conform astrologiei europene:

Leu

Greseala sacra a Leului este mandria puternica, mandrie care il duce de multe ori in punctul in care va provoca antipatii si conflicte cu cei din jurul sau. Egoul puternic, pacatul sau suprem, ii va jigni si ii va rani pe multi de-a lungul vietii sale. Lectia sa este aceea de a invata sa iubeasca si sa se iubeasca la un nivel echilibrat.

Fecioara

Greseala sacra a Fecioarei este adusa de spiritul sau atat de critic. Acesta o determina sa vada intotdeauna greseli in ceea ce fac cei din jurul sau. Dorind sa atinga intotdeauna perfectiunea, lipsa de toleranta pe care o manifesta adesea o determina sa para o persoana rigida, inflexibila. Lectia vietii este ingaduinta. Iubirea de semeni o poate salva.

Balanta

In ciuda semnului sau care presupune armonie si echilibru, greseala sacra a Balantei este aceea de a se deda instabilitatii emotionale. Pacatul sau este acela de a permite celorlalti sa o raneasca, mai ales cand vine vorba de relatiile de iubire. Ii trebuie curaj pentru a se rupe din relatiile nepotrivite si un efort de vointa pentru a reusi. Fericirea vine mai ales atunci cand isi gasesti propriul echilibru emotional.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Scorpion

Greseala sacra a Scorpionului este aceea de a se deda intru totul firii sale pasionale, mergand chiar pana la metode precum manipulare sau razbunare daca situatia o cere. Pacatul sau este acela ca uneori, pentru a obtine ceea ce isi doreste, nu mai tine cont de nimeni si de nimic si pare a nu avea niciun fel de scrupule. Nedreptatea trezeste in el spiritul violentei.

Foto Virgo zodiac sign_Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri