Afla in ce domenii de viata vei beneficia de intregul sprijin astral din horoscopul nostru lunar pentru iulie 2013.

Timp de un an, aceste native vor fi atrase, poate mai mult ca niciodata, de ideea asigurarii unei baze stabile in viata. Marele Benefic, Jupiter, le va sprijini in acest sens, aducandu-le mult succes in tot ceea ce tine de mosteniri, investitii comune, angajamente de durata si explorarea resurselor interioare profunde.

Horoscopul norocului: iulie 2013 pentru zodia Capricorn

Pentru nativele din Capricorn, luna iulie 2013 aduce sprijinul astral in ceea ce priveste exprimarea valorilor proprii, dar si stabilirea unui echilibru in relatia de cuplu. Odata cu intrarea lui Jupiter in casa lor 7, nativele vor avea sansa de a-si consolida toate relatiile bazate pe angajamente de durata, inclusiv relatia de cuplu.

Foto@Shutterstock.com

Pe de alta parte, Luna Plina din Varsator, de pe 23 iulie 2013, le aduce nativelor din Capricorn sanse neasteptate pe planul veniturilor, precum si posibilitatea imbunatatirii statutului profesional.

Horoscopul norocului: iulie 2013 pentru zodia Varsator

Pentru nativele din Varsator, intrarea Soarelui si a planetei Jupiter in casa lor 6 aduce mult succes in tot ceea ce tine de ingrijirea sanatatii, dar si de organizarea activitatii profesionale.

Timp de 12 luni, Marele Benefic, Jupiter, sustine orice tip de initiativa profesionala, creeaza relatii armonioase la locul de munca si le indeamna pe native sa cultive un regim sanatos de viata[...]


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri