27 Mai 2013 publicat în Horoscop 681 share-uri

Soaptele, mangaierile si atractia sexuala sub toate formele ei reprezinta o componenta importanta din fiziologia dragostei. Intelegerea psihologiei erotice a unui anumit barbat din horoscop ne poate ajuta sa devenim irezistibile in ochii lui si sa atingem implinirea perfecta in doi.

Ghid de compatibilitate sexuala pentru nativul din Capricorn

Desi in general rezervat si serios, barbatul din zodia Capricorn poate fi unul dintre cei mai pasionali iubiti. Si aceasta deoarece are puterea de a-si controla instinctele sexuale pentru o lunga perioada de timp. Iar cand in sfarsit isi da frau liber, nativul din Capricorn surprinde prin intensitatea pasiunii sale. Insa pentru a-si oferi inima definitiv, acest barbat are nevoie de o partenera la fel de stabila in dragoste precum este si el. Dedica-i timpul si atentia ta, mizeaza pe o eleganta temperata si pe un scenariu clasic de seductie urmarit pas cu pas, iar barbatul din Capricorn va fi iremediabil cucerit.

Ghid de compatibilitate sexuala pentru nativul din Varsator

Barbatul din Varsator este unul dintre cei mai nonconformisti iubiti ai horoscopului. Pentru a-i mentine interesul treaz, trebuie sa-i impartasesti dorinta de comunicare si deschiderea catre a incerca lucruri noi. Multi nativi ai acestei zodii sunt pasionati de tehnologie, asa ca poti miza pe efectul seducator al unui Sms sau e-mail indraznet, trimis poate chiar in timpul unei intalniri cu prietenii. Iar daca ii propui o escapada seducatoare in miezul zilei sau al noptii, poti fi sigura ca barbatul Varsator va fi pe deplin cucerit erotic.

Foto@Shutterstock.com

Ghid de compatibilitate sexuala pentru nativul din Pesti

Barbatul din Pesti este unul dintre cei mai imaginativi iubiti ai zodiacului. Pentru a-i cuceri definitiv inima, fii dispusa sa preiei controlul in sfera erotica si descopera-i fanteziile bogate pas cu pas. Declara-i cat de minunat este si cum simti ca sunteti facuti unul pentru celalalt, iar barbatul din Pesti te va iubi cu o atentie si dedicare fara seaman.

Andreea Peticaru

Foto homepage si interior@Shutterstock.com

Iti recomandam sa citesti si:

Topul astro-burlaciei: Top 3 barbati care fug de casatorie ca dracu' de tamaie

Horoscopul Egiptean al Sufletului

Luna in zodii: fascinantul teritoriu al Emotiei si Instinctului

Horoscopul DRAGOSTEI - pana la adanci batraneti: Top 5 cei mai FIDELI barbati din zodiac

Psiho-astrologie masculina: Venus, planeta care ne dezvaluie ce isi doresc barbatii de la femei!

Astro-Compatibilitate: Care este tipul de barbat care te fascineaza emotional si erotic?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri