27 Mai 2013 publicat în Horoscop 681 share-uri

Soaptele, mangaierile si atractia sexuala sub toate formele ei reprezinta o componenta importanta din fiziologia dragostei. Intelegerea psihologiei erotice a unui anumit barbat din horoscop ne poate ajuta sa devenim irezistibile in ochii lui si sa atingem implinirea perfecta in doi.

Ghid de compatibilitate sexuala pentru nativul din Leu

Barbatului din zodia Leu ii place sa se bucure de un tratament preferential, inclusiv in sfera erotica. Adora sa fie pus pe un piedestal si sa se bucure de un frumos spectacol dat doar in cinstea lui. O cina romantica in oras sau acasa, cu lumanari si declaratii romantice, este preludiul ideal pentru acest rege al zodiacului. Iar daca dupa aceasta urmeaza o sesiune pasionala de mangaieri si sarutari, in care barbatul Leu este lasat sa-si manifeste exuberanta nativa, inima acestuia va fi cu siguranta cucerita.

Ghid de compatibilitate sexuala pentru nativul din Fecioara

Barbatul din zodia Fecioara este un perfectionist in tot ceea ce face. De aceea, pentru el si actul iubirii trebuie sa fie conform cu viziunea sa de perfectiune. In ciuda aparentei sale impenetrabilitati, nativul acestei zodii este un adevarat senzualist, dispus sa ofere la fel de multa placere pe cat primeste. Fecioara fiind o zodie de Pamant, dar guvernata de analitica planeta Mercur, are nevoie de multa conexiune fizica pentru a se putea detasa de lumea mentala. Astfel, o baie cu multa spuma, un masaj delicat sau cateva atingeri senzuale in zona pieptului si abdomenului cu siguranta vor trezi toate simturile barbatului din Fecioara. Iar daca partenera lui este dispusa sa-i urmeze pe indelete subtilele indicatii erotice, cu siguranta va fi purtata intr-o lume de imensa placere senzoriala.

Ghid de compatibilitate sexuala pentru nativul din Balanta

Barbatul din zodia Balanta este atras in mod definitiv si iremediabil de eleganta in vorbire si gesturi, dar si de miile de detalii romantice ale unei povesti de iubire. In plus, lumea fanteziilor sale este destul de bogata, iar stimularea mentala este un aspect important al erotismului sau. De aceea, fermeca-i atat privirile printr-o tinuta eleganta sau niste desuuri gratioase, cat si mintea prin cateva declaratii extrem de romantice. Iar in pat, nu-ti fie frica sa preiei controlul – barbatul Balanta adora o femeie care se simte bine in pielea ei si care ii poate implini cu multa deschidere fanteziile erotice.

Ghid de compatibilitate sexuala pentru nativul din Scorpion

Barbatul enigmatic al zodiacului, nativul din zodia Scorpion adora misterele vietii si in special pe cele ale dragostei. Surprinde-l printr-un telefon sau mesaj indraznet si promite-i momente de placere intensa in doi. Mizeaza pe puterea de atractie a dantelei negre si a unor desuuri cat mai provocatoare. Implica-te cu pasiune in jocul seductiei, insa fii pregatita sa cedezi la un moment dat controlul. Respecta-i nevoile sexuale profunde si barbatul Scorpion iti va fi cel mai loial iubit.

Ghid de compatibilitate sexuala pentru nativul din Sagetator

Barbatul din zodia Sagetator adora amuzamentul si diversitatea in relatie. In plus, tot ceea ce tine de impartasirea gustului sau pentru viata si aventura ii starneste imaginatia si simturile. Pentru a-l cuceri definitiv, acorda-i toata libertatea de care are nevoie, pastreaza o atitudine degajata si...fii pregatita de joaca si... de jocuri. Mai ales daca este vorba de explorarea unor locuri noi si pline de culoare.

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri