Horoscopul vietii intime: Cum te influenteaza Soarele, Marte si Venus in dormitor!

Taur

Taurul e cel mai senzual semn al horoscopului. Persoanele din acest semn adora sa fie alintate, mangaiate si protejate. Acest semn se manifesta si din punct de vedere sexual foarte intens, pasional. Indiferent de zodia ta de baza, daca ai Marte in Taur vei dezvalui acelesi trasaturi din punct devedere sexual.

Gemeni

Este cel mai versatil semn al horoscopului. El este cel care se va bucura de toate tipurile de sex, caci iubeste varietatea. Daca esti interesat de cineva care are Soarele sau Marte in Gemeni, atunci in dormitor, viata trebuie sa fie cat se poate de interesanta si distractiva.

Foto: Depositphotos

Rac

Racul este grijuliul zodiacului, si astfel, el av fi protector si din punct de vedere sexual. Odata ce se simt in singuranta langa o anumita persoana, racii vor avea o intuitie debordanta in materie de ce le face placere din punct de vedere sexual sau nu, partenerilor lor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Leu

Leul iubeste performanta in toate aspectele vietii sale. Iubeste sa fie adorat si respectat. Acest semn te poate invalui cu dragostea sa si placerea pentru sexul jucaus si interesant. De asemenea, persoanele care au Soarele sau Marte in Leu vor avea un comportament asemanator.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri