24 Mai 2013 publicat în Horoscop 7773 share-uri

Ziua nasterii iti poate dezvalui franturi din suflet si din destin. Citeste acest horoscop fascinant, un horoscop cum poate nu ai mai citit de mult, bazat pe conceptiile vechiilor egipteni asupra sufletului.

Nascut in zilele de 5, 10, 15, 20, 25, 30 - Zodia Sufletului tau este IB (Inima)

Ib este insasi inima, inima metafizica, sediul care gazduieste emotiile, cugetarile, vointa si dorinta de a face. Ib este insasi drumul catre eternitate si o viata intru soare. Ib a luat nastere dintr-o singura picatura de sange, luata la conceptie, din inima copilului unei mame.

Cei guvernati de Ib si in a caror componenta sufleteasca predomina Ib sunt oameni ai inimii, oameni ai simtirii, ai emotiilor si ai reactiilor afective. Inima este puternica, este minunata, este care pune in miscare sangele, face posibila coexistenta si functionarea celorlalte organe. Fara acest element cheie, viata nu ar putea fi sustinuta. Oamenii lui Ib au un suflet frumos, neobosit in a iubi, capabil sa daruiasca si sa primeasca pe masura. Ei sunt cei care au primit de la zei poate cel mai minunat har al vietii, cel al iubirii, fara de care nimic nu ar avea un sens.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Oamenii lui Ib sunt oameni creativi, care iubesc frumosul in toate formele sale, sunt armoniosi si echilibrati. Iubesc sinceritatea. Iubesc iubirea. Au nevoie de un camin stabil si de o familie unita pentru a se simti fericiti. Au nevoie de perioade de singuratate, in care sa se regaseasca si din care sa-si extraga resursele energetice si afective. Fara ei lumea ar fi o lume fara emotii.

Foto Heart by Shutterstock

Iti recomandam si articolele:

Horoscopul umbrelor

Ce energie vitala porti in suflet?

Fascinantii Ingeri Pamanteni si cele 5 tipuri de suflete umano-divine

Personalitatea in functie de horoscopul egiptean

Horoscopul Faraonilor


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri