24 Mai 2013 publicat în Horoscop 7794 share-uri

Ziua nasterii iti poate dezvalui franturi din suflet si din destin. Citeste acest horoscop fascinant, un horoscop cum poate nu ai mai citit de mult, bazat pe conceptiile vechiilor egipteni asupra sufletului.

Nascut in zilele de 4, 9, 14, 19, 24, 29 - Zodia sufletului tau este SHEUT(Umbra)

Nu poate exista un om fara de umbra, iar umbra este singura care il insoteste pe om de-a lungul intregii sale existente pe pamant. Ea este nelipsita de langa om si prin urmare vechii egipteni considerau ca umbra este un fel de amprenta a persoanei respective, continand ceva din persoana pe care o insoteste.

Cei guvernati de Ka si in a caror componenta sufleteasca predomina Ka sunt oameni eterici, diafani, cu un comportament discret si plin de tact. Au o delicatete spirituala si a felului de a fi care ii atrage pe multi. Sunt intelegatori, toleranti, diplomati, intotdeauna cu un cuvant bun de spus la adresa cuiva. Iubesc dreptatea si gandesc de doua ori inainte de a emite judecati rautacioase asupra cuiva. Ba mai mult, acesti oameni delicati, calmi, joviali, se transforma in aparatori redutabili ai celor aflati in situatii defavorabile sau pusi de zid de prejudecati.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Mintea lor este ascutita si patrunzatoare atunci cand vine vorba de lucruri materiale, insa au o anumita inocenta in felul in care relationeaza cu cei din jur. Sunt adesea dezamagiti si raniti de cei din jur, dar nu isi pierd nobletea si gentiletea sufleteasca care le sunt atat de specifici. Este aproape imposibil sa le distrugi puritatea, simplitatea sufleteasca. Este a doua lor natura. Ei sunt cei care vad latura buna si pozitiva din fiecare din oameni. Fara ei, lumea ar fi o lume mai rea.

Foto Fantasy by Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri