3 Mai 2013 publicat în Horoscop 141 share-uri

Horoscopul sacru al Invierii are la baza simboluri crestine pascale, facand totodata asocieri si trimiteri la rastignirea si invierea lui Iisus. Ziua in care te-ai nascut capata valente si semnificatii noi, sacre si dezvaluie detalii cheie ale destinului si vietii tale:

Cei nascuti Joi – Sulita

Sulita care l-a impuns pe Iisus a devenit de-a lungul timpului un obiect venerat, dar si un simbol al puterii invincibile. S-au nascut legende in jurul ei si se crede ca cel care o are asupra sa devine la randul sau invincibil. Este motivul pentru care si Hitler insusi a ravnit la aceasta relicva atat de pretioasa… Sub acest semn se afla cei nascuti joi. Chiar daca ai o fragilitate aparenta, esti o persoana plina de forta, care poate realiza lucruri mari daca se pune in slujba unor cauze nobile. Poti trece insa cu usurinta in cealalta extrema daca nu iti folosesti constructiv energia. Ai inspiratie, esti extravaganta si rebela. Destinul tau este sa schimbi mersul lucrurilor si sa aduci schimbari si progres in societatea in care traiesti.

Cei nascuti Vineri – Intunericul

Vinerea este o zi neagra in crestinism, asociata cu suferinta, intunericul si patimile lui Iisus. Pentru ca prin patimi a fost posibila invierea, din intuneric se naste lumina, semnificatiile zilei de vineri au capatat valente pozitive. Esti o persoana ce are dragoste pentru frumos, dragoste pentru natura, dragoste pentru oameni . Esti inteligenta, intuitiva si sensibila, insa poti fi ranita cu usurinta si esti predispusa a te lasa prada sentimentelor negative si depresiei. Viata ta este legata de ideea de descoperire si de cercetare si de capacitatea intelectului tau de a se valorifica. Ai noroc de bani in perioada de maturitate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Cei nascuti Sambata – Piatra de mormant

Minunea iese la iveala cand piatra de mormant este data la o parte… Esti un mister pentru ceilalti, o persoana vesnic surprinzatoare care nu inceteaza sa ii uimeasca pe cei din jurul sau. Te distingi prin ceva aparte si ai abilitatea de regenerare si de a iesi cu fruntea sus din situatiile pe care le intampini. In viata ta te poti confrunta cu un destin sentimental plin de framantari, indoieli, deceptii si nehotarari. Energia ta emotionala este extrem de puternica, este ravasitoare. Norocul tau in dragoste este schimbator, insa credinta ta in Dumnezeu si in dragoste isi va aduce in cele din urma linistea si fericirea.

Duminica – Lumina

Duminica este ziua sfanta a crestinismului , ziua in care a fost desavarsita lumea si ziua in care a inviat Iisus, prin urmare o zi cu profunde semnificatii spirituale. Cei nascuti in aceasta zi sunt persoane solare, luminoase si radiante, avand o perceptie pozitiva asupra vietii in general. Aceste persoane cred in puterea divinitatii si in puterea personala de a atrage in viata binele pe care si-l doresc. Iubesc in mod treptat, progresiv, linistit si frumos. Destinul lor este legat de ideea de vindecare a sufletelor celorlalti. Sunt pansamente pentru rani emotionale si molipsesc prin sinceritate, optimism si prin felul pozitiv in care stiu sa-si expuna sentimentele.

Foto fr si main: By Gorbash Varvara /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri