Cariera, familie, sanatate sau relatii? Afla mai jos in ce domenii de viata te vei bucura din plin de sustinerea astrala in luna MAI 2013!

In plus, increderea sporita de care se vor bucura in urma afirmarii de sine le va permite Balantelor singure sa atraga o persoana interesanta in viata lor. Chiar daca nu este neaparat vorba de iubirea vietii lor, aceasta intalnire norocoasa le va intari si mai mult increderea in ele insele si in sustinerea divina pe care o au in viata.

Foto@Depositphotos.com

Horoscopul norocului: mai 2013 pentru zodia Scorpion

Luna mai 2013 le aduce nativelor din Scorpion sansa de a face un pas important in domeniul profesional, fie ca este vorba de a-si gasi un job mai bine platit sau de a obtine promovarea pe care o asteptau de mult timp.

Un alt sector de viata care le poate aduce nativelor din Scorpion multa implinire in luna mai 2013 este cel al introspectiei si invatarii. Vor da dovada acum de o capacitate analitica foarte buna, care le poate ajuta sa obtina cunostinte valoroase atat despre sine, cat si in diverse alte domenii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscopul norocului: mai 2013 pentru zodia Sagetator

Luna mai 2013 le aduce nativelor din Sagetator capacitatea de a-si aprecia pe deplin meritele in cariera si in iubire. De aceea, daca esti nascuta sub acest semn generos, dar si infocat, acum a sosit momentul sa te afirmi si sa te eliberezi din relatiile in care nu ai fost apreciata asa cum meriti.

In plus, ai sansa acum de a incepe un nou drum profesional, sau de a-ti gasi o noua sursa stabila de venit. Important este ca atunci cand sansa iti bate la usa sa profiti de ea, fiind sigura ca schimbarea este cel mai bun lucru pentru tine acum.

Foto@Shutterstock.com

Horoscopul norocului: mai 2013 pentru zodia Capricorn

Pentru nativele din Capricorn, sectorul carierei este in prim-planul lunii mai 2013. Aici vei fi indemnata sa-ti folosesti determinarea si motivatia caracteristice, insa beneficiile vor fi pe masura. In plus, daca pana acum ai simtit ca nu ti-ai gasit adevaratul drum profesional, ai toate sansele ca in luna mai sa descoperi ceea ce te motiveaza cel mai mult in cariera si sa actionezi in cea mai buna directie posibila pentru tine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri