25 Aprilie 2013 publicat în Horoscop 141 share-uri

Marte este planeta care, in harta natala, ne indica nivelul general de energie fizica, gradul nostru de asertivitate, precum si felul in care procedam pentru a ne indeplini dorintele si telurile in viata. Pe planul compatbilitatii in dragoste, planeta Marte indica in astrograma unei femei tipul de masculinitate care corespunde idealului sau erotic si fata de care va simti cea mai puternica atractie.

Marte in Sagetator si idealul masculin ascuns

Atunci cand Marte se afla in Sagetator in astrograma ta personala, el face referire la un ideal masculin caracterizat prin umor, independenta si sinceritate. Libertatea personala si dorinta de explorare la nivel fizic si mental se afla printre atributele care fac un barbat irezistibil in ochii tai. In plus, idealul tau masculin se remarca prin optimism, voie buna si printr-o viziune generoasa asupra oamenilor si vietii in general.

Foto@Shutterstock.com

Marte in Capricorn si idealul masculin ascuns

Atunci cand Marte se afla in Capricorn in astrograma, el indica atractia catre un tip de barbat realizat, cu valori clare si cu un statut solid in viata - din punct de vedere material si/sau social. Pentru tine, idealul masculin se caracterizeaza prin seriozitate, stabilitate si ambitii inalte, el avand capacitatea de a te ocroti si sprijini cu o mana ferma pe drumul vostru impreuna.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Marte in Varsator si idealul masculin ascuns

Daca planeta Marte se afla in Varsator in harta ta natala, ea indica atractia catre un tip de barbat original, inteligent si care uneori poate sfida normele sociale prin felul sau de a fi si de a gandi. Pentru tine este important sa fii stimulata mental, sa-ti poti impartasi ideile creative si sa fii acceptata impreuna cu toti prietenii tai. Prin urmare, barbatul ideal pentru tine iti este in acelasi timp amic, confident si colaborator creativ.

Marte in Pesti si idealul masculin ascuns

Foto@Shutterstock.com

Atunci cand planeta Marte se afla in Pesti in astrograma ta personala, ea indica atractia catre un tip de barbat sensibil, misterios si cu inclinatii artistice. Pentru tine, posibilitatea de a-l ajuta pe celalalt este de asemenea un punct de atractie, ca si deschiderea acestuia catre compasiune si spiritualitate. Barbatul ideal in viziunea ta stie cum sa te farmece in moduri subtile, sa aduca magia in viata ta si sa-ti aprecieze nevoia de trai viata la un nivel emotional profund.

Andreea Peticaru

Foto homepage@Shutterstock.com

Foto main@Dreamstime.com

Iti recomandam sa citesti si:

Horoscopul primaverii 2013: Destinul tau in Dragoste in urmatoarele 3 luni

Horoscopul norocului pentru primavara 2013

Horoscop Karmic: 'Pazitorul karmei' si influenta lui in fiecare zodie

Psiho-astrologie masculina: Venus, planeta care ne dezvaluie ce isi doresc barbatii de la femei!

Horoscopul dragostei si sexualitatii: descopera-ti sex appeal-ul dupa casa 8 din astrologie!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri