24 Aprilie 2013 publicat în Horoscop 506 share-uri

In dragoste, balanta nu se inclina intotdeauna in mod echitabil in dreptul ambilor parteneri. De multe ori, Ea iubeste prea mult, iar El insista ca nu poate sa iubeasca pe masura. Iata un top 3 al celor mai incompatibile cupluri din astrologie, vazute din perspectiva reciprocitatii.

Barbatul Leu si Femeia Scorpion

Incompatibilitatea are un grad inalt in acest cuplu din cauza diferentelor de caracter sau mai bine zis a asemanarii. Prin natura sa, femeia Scorpion este orgolioasa, mandra si inflexibila. Leul este la fel sau chiar are aceste trasaturi accentuate intr-un procent si mai mare. Femeia Scorpion este puternic atrasa de barbatul din zodia Leului deoarece intr-o oarecare masura se vede pe ea insasi in partenerul sau. Este insa o relatie dificil de mentinut intrucat pentru a supravietui si a fi fericita ea, cea extrem de orgolioasa, trebuie sa renunte tot timpul la sine, sa cedeze, sa caute impacarea.

Chiar daca in numele iubirii este dispusa sa-si calce pe orgoliu, in timp toate acestea ii vor aduce frustrarea si nemultumirea. Leul are exigente mari si foarte mari si un ego mai mare decat al universului. Mai mult decat isi iubeste partenera, se iubeste pe el insusi. Felul lui de a-si iubi partenera este cu jumatati de masura. In dragoste, este pasiv si indolent si lipsit de atentie si sentimente fata de partenera sa Scorpion. Se poarta cu partenera sa ca si cand este de la sine inteles ca el trebuie sa primeasca. Nu depune niciun efort inspre a se revansa si a darui la randul sau.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Foto homepage si interior: Depositphotos


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri