Stiai ca nu numai guvernatorul zodiei natale, dar si cel al zilei din saptamana in care te-ai nascut isi aduce influenta asupra personalitatii si destinului tau?

Marti: ziua de nastere guvernata de Marte

Persoanele nascute in ziua de marti au o personalitate de tip martian, dominata de dinamism, asertivitate si dorinta de a reusi totul prin forte proprii. Datorita firii lor curajoase si a aptitudinilor de conducator, personalitatile martiene pot ajunge sa ocupe pozitii de autoritate atat pe plan profesional, cat si in sfera familiala.

Tendintele la care trebuie sa aiba grija persoanele nascute sub guvernarea razboinicului Marte sunt impulsivitatea, combativitatea extrema, incapatanarea si dorinta de a-i domina uneori pe ceilalti.

Miercuri: ziua de nastere guvernata de Mercur

Persoanele nascute in ziua de miercuri au o personalitate de tip mercurian, dominata de agilitate mentala, de adaptabilitate, de spiritul comunicarii si al dezbaterii. Precum zeul Mercur care guverna calatoriile, schimburile si comertul, aceste persoane sunt inzestrate cu capacitatea extraordinara de a-i convinge pe ceilalti, de a se pune in valoare in orice context si de a fi mereu in miscare – atat la nivel fizic, cat si mental.

Caracteristicile negative de care personalitatea mercuriana trebuie sa se fereasca sunt: tendinta de a vorbi mult si fara folos, inclinatia catre barfa, inconstanta in decizii si neatentia.

Joi: ziua de nastere guvernata de Jupiter

Persoanele nascute in ziua de joi au o personalitate de tip jupiterian, caracterizata printr-o nevoie irepresibila de libertate si independenta, prin umor, optimism si sete de viata. Fiind guvernat de planeta Jupiter, supranumita <Marele benefic> in astrologie, acest tip de personalitate se manifesta cu deschidere si generozitate fata de ceilalti, pastrandu-si in orice situatie jovialitatea, dar si respectul fata de cei din jur.

Trasaturile negative posibile pentru personalitatile jupiteriene sunt: extravaganta, lipsa de tact ori de prevedere si dorinta de a-si impune cu orice pret viziunea asupra vietii.

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri