Teoria celor 4 elemente din structura omului dateaza din cele mai vechi timpuri, insa ea poate oferi si astazi raspunsuri extrem de satisfacatoare la multe dintre intrebarile sau problemele noastre cotidiene.

Aceasta raportare permanenta la lumea simtirii te poate pune intr-o relatie de dependenta cu mediul tau de lucru si de viata, in sensul in care un mediu pe care il percepi drept agresiv sau schimbator iti poate afecta profund sentimentul de confort psihologic. In schimb, tu vei fi mereu prima persoana care va simti cu adevarat cum stau lucrurile intr-o anumita situatie, abilitate care iti poate aduce o considerabila pretuire din partea tipologiilor mai putin conectate la emotii (este vorba in special de persoanele care au o dominanta de Foc sau de Pamant in harta lor natala).

In plus, ai o capacitate incomparabila de a-i sustine si intelege cu ceilalti, ceea ce te face partenera ideala pentru persoanele cu Apa dominanta in astrograma, dar si pentru tipurile de Pamant, care iti impartasesc nevoia de siguranta relationala.

Elementul Aer dominant in harta natala

Daca elementul Aer predomina in astrograma ta personala, el face referire la capacitatea ta excelenta de a lucra cu teorii si concepte abstracte, precum si de a adopta o perspectiva obiectiva in majoritatea situatiilor de viata. Esti inzestrata cu o mare usurinta in exprimare si cu posibilitatea de a-ti comunica ideile in mod clar si convingator.

Un alt avantaj pe care

ti-l confera predominanta aerului in harta ta natala este marea adaptabilitate la oameni si la situatii noi, precum si dorinta neincetata de cunoastere. De altfel, curiozitatea ta umana si intelectuala te poate face uneori greu de inteles pentru tipologiile preponderent orientate catre ele insele (este vorba despre persoanele care au Apa si/sau Pamantul ca elemente dominante in astrograma lor).

Trasaturile cu care s-ar putea sa fii nevoita sa lucrezi sunt urmatoarele: tendinta de a te ancora in lumea ideilor – in detrimentul testarii efective in practica; nerabdarea; instabilitatea si un anumit grad de detasare emotionala, care ii poate indeparta de tine pe cei dragi tie.

Cu toate acestea, viziunea ta complexa si obiectiva asupra oamenilor si situatiilor, precum si capacitatea ta extraordinara de a (re)aduce echilibrul in viata celorlalti te transforma in partenera ideala pentru orice tipologie energetica, in special pentru cei care au Aerul sau Focul ca dominante in harta lor natala.

Andreea Peticaru

Foto@Shutterstock.com
Foto front si main@Depositphotos.com

Iti recomandam sa citesti si:

Psihotestul 'Personalitate Plus' - Spectaculosul test Littauer al Temperamentului Dominant!

Lectia de adevar despre partener: Barbatii zodiilor si cele 4 tipuri temperamentale

Horoscopul compatibilitatii in dragoste: casa 7

Iubirea dintre un introvertit si un extravertit in psihologie: magia contrariilor sau blestemul lor?

Psiho-astrologie masculina: Venus, planeta care ne dezvaluie ce isi doresc barbatii de la femei!

Horoscopul dragostei si sexualitatii: descopera-ti sex appeal-ul dupa casa 8 din astrologie!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri