8 Aprilie 2013 publicat în Horoscop 8 share-uri

Stiai ca zodia care se afla pe cuspida (la inceputul) casei a 8-a din astrograma ta natala iti dezvaluie care sunt nevoile tale la nivel intim si ce tipar de sexualitate te reprezinta cel mai bine? Descopera mai jos cum se manifesta atractia ta sexuala in functie de trasaturile fiecarei zodii in parte!

Casa 8 in Capricorn si sex appeal-ul tau

Daca in harta ta natala casa VIII se afla in zodia Capricorn, atunci pentru tine datoria si responsabilitatea sunt notiuni de baza, inclusiv in manifestarea iubirii si a sexualitatii. Dai dovada de seriozitate in tot ceea ce faci si, in general, nu te deschizi cu adevarat decat atunci cand partenerul tau iti ofera stabilitatea si loialitatea de care ai nevoie.

In plus, iti plac cadourile si dovezile tangibile de iubire, care te ajuta sa capeti incredere in tine si sa iti dezvalui pe deplin senzualitatea extrem de bogata, dar adesea cenzurata.

Casa 8 in Varsator si sex appeal-ul tau

Atunci cand zodia Varsator se afla pe cuspida casei a 8-a din harta natala, manifestarea erotismului este una profund originala sau care uneori sfideaza normele sociale. Pentru tine, compatibilitatea astrologica perfecta este cu cineva care stie sa te stimuleze pe plan intelectual si sa iti impartaseasca, in acelasi timp, curiozitatea sexuala. Astfel, sex appeal-ul tau consta in atitudinea deschisa pe care o ai nu numai in fata sexualitatii, dar si a relatiilor in general.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Casa 8 in Pesti si sex appeal-ul tau

Atunci cand zodia Pesti se afla pe cuspida casei a 8-a din astrograma, ea indica o impletire profunda a laturii sexuale cu spiritualitatea si magia. Astfel, pentru tine, lumea fanteziilor este extrem de importanta si ea poate oferi adesea cheia catre o profunda implinire sexuala. Sex appeal-ul tau consta in delicatetea si romantismul tau, precum si in puterea de a aduce vindecarea in relatie.

Andreea Peticaru

Foto@Shutterstock.com
Foto front si main @Depositphotos.com

Iti recomandam sa citesti si:

Psiho-astrologie masculina: Venus, planeta care ne dezvaluie ce isi doresc barbatii de la femei!

Horoscopul primaverii 2013: Destinul tau in Dragoste in urmatoarele 3 luni

Horoscopul norocului pentru primavara 2013

Zestrea astrala a priceperii - secretele Zodiei Solare

Horoscop Karmic: 'Pazitorul karmei' si influenta lui in fiecare zodie

Horoscopul compatibilitatii in dragoste: casa 7

Horoscopul SLAV: Afla care iti este Zeitatea Vietii si ce personalitate de legenda ai!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri