8 Aprilie 2013 publicat în Horoscop 8 share-uri

Stiai ca zodia care se afla pe cuspida (la inceputul) casei a 8-a din astrograma ta natala iti dezvaluie care sunt nevoile tale la nivel intim si ce tipar de sexualitate te reprezinta cel mai bine? Descopera mai jos cum se manifesta atractia ta sexuala in functie de trasaturile fiecarei zodii in parte!

Casa 8 in Leu si sex appeal-ul tau

Atunci cand zodia Leu se afla pe cuspida casei VIII din astrograma ta personala, ea indica o manifestare creativa si entuziasta a sexualitatii. Pentru tine, latura fizica a contactului sexual este la fel de importanta ca si cea sufleteasca si vei avea adeseori nevoia de a prelua controlul in dormitor. Sex appeal-ul tau provine din increderea si generozitatea cu care te manifesti fata de cel iubit.

Foto@Shutterstock.com

Casa 8 in Fecioara si sex appeal-ul tau

Daca in harta ta natala casa a 8-a se afla in zodia Fecioarei, atunci pentru tine este important sa te implici cu toata seriozitatea si minutiozitatea in aducerea actului sexual la implinirea orgasmatica. Vei fi atrasa de toate detaliile <tehnice> ale acestuia, uneori in detrimentul spontaneitatii si entuziasmului de moment. Sex appeal-ul tau se bazeaza pe abordarea meticuloasa a placerii sexuale si pe capacitatea de a aduce vindecarea la nivel fizic in relatia de iubire.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Casa 8 in Balanta si sex appeal-ul tau

Atunci cand zodia Balanta se afla la inceputul casei 8 din harta ta natala, ea indica o abordare uneori intelectuala a sexualitatii, care are la baza principiile corectitudinii si impartasirii. Pentru tine este foarte important ca atat tu, cat si iubitul tau sa fiti in aceeasi masura satisfacuti de calitatea actului sexual. In plus, vei simti ca pentru tine sunt cu adevarat stimulatoare gesturile manierate si cuvintele pline de gingasie schimbate in aceste momente.

Casa 8 in Scorpion si sex appeal-ul tau

Daca in astrograma ta natala casa a 8-a se afla in zodia Scorpion, ea este un indiciu al unei sexualitati intense si profund regeneratoare. Firea ta pasionala si intuitiva te transforma in amanta perfecta, mai ales daca iubitul tau iti indeplineste nevoile profunde de loialitate si intensitate emotionala.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Foto@Depositphotos.com

Casa 8 in Sagetator si sex appeal-ul tau

Atunci cand zodia Sagetator se afla la inceputul casei 8 din astrograma ta personala, vei avea o abordare jucausa si aventuroasa a sexualitatii. Esti atrasa mai degraba de latura filozofico-spirituala a actului sexual decat de intensitatea si dramatismul acestuia. Pentru tine este foarte important sa te poti manifesta spontan, entuziast si cu deplina libertate in iubire, acestea fiind ingredientele de baza ale sex-appeal-ului tau.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri