Daca ai aflat deja ce iti rezerva astrele pentru luna aprilie (vezi articolul: Horoscopul norocului in Aprilie 2013: Ce-ti rezerva astrele in luna lui Prier), descopera mai jos ce iti dezvaluie stiinta numerelor despre luna care tocmai a inceput!

Horoscop numerologic pentru numarul anului personal 8

Pentru tine, luna aprilie este sinonima cu iesirea la rampa a planurilor si idealurilor tale. Vei avea ocazia acum de a puna in practica tot ceea ce ai gandit si imaginat in ultimele trei luni, mai ales ca vei avea parte de multa sustinere din partea celor din jur.

Creativitatea ta este la cote maxime, la fel ca si dorinta de a te bucura din plin de viata. Ai posibilitatea acum de a-ti influenta in bine mediul de viata si de a obtine mult succes din activitatile in care te implici cu toata inima.

Horoscop numerologic pentru numarul anului personal 9

Vei avea ocazia in aprilie 2013 de a-ti descoperi pe deplin limitarile auto-impuse, lucru care iti va permite sa-ti oferi mai multa libertate personala pe viitor.

In plus, esti indemnata acum sa te debarasezi de toate poverile mentale ori emotionale inutile, concentrandu-te doar asupra a ceea ce este cu adevarat important pentru tine. Fie ca este vorba despre activitatea profesionala sau despre indatoririle domestice, viata devine intotdeauna mai usoara odata ce inveti sa tii cont (si) de satisfactia personala in tot ceea ce faci.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Andreea Peticaru

Foto@Sxc.hu

Foto front si main@Depositphotos.com

Iti recomandam sa citesti si:

Numerologie: Descopera secretele karmice ale Numelui tau de Familie!

Horoscopul norocului in Aprilie 2013: Ce-ti rezerva astrele in luna lui Prier

Horoscop karmic: afla ce lectie de viata ai cu ajutorul Nodului Nord!

Horoscopul primaverii 2013: Destinul tau in Dragoste in urmatoarele 3 luni

Horoscopul norocului pentru primavara 2013

Zestrea astrala a priceperii - secretele Zodiei Solare

Horoscop Karmic: 'Pazitorul karmei' si influenta lui in fiecare zodie

Iti recomandam de asemenea:

Raport numerologic personalizat


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri