28 Martie 2013 publicat în Horoscop 10 share-uri

Planeta Venus din astrograma reprezinta felul in care relationam cu ceilalti, modul in care apreciem frumusetea si valorile estetice, precum si idealurile noastre pe plan social si in dragoste. In harta unui barbat, pozitia lui Venus in zodii indica de asemenea care este viziunea acestuia asupra feminitatii si a atributelor ei ideale.

Idealul feminin pentru barbatul cu Venus in Fecioara

Barbatul cu Venus in Fecioara este extrem de saritor, atent la nevoile partenerei si dedicat activitatilor de rutina. Pentru el, partenera ideala trebui sa fie inteligenta, atragatoare prin naturaletea ei si sa ii impartaseasca atat idealurile pe termen lung, cat si nevoia de ordine in viata de zi cu zi.

Desi este o persoana extrem de muncitoare si capabila, barbatul cu Venus in Fecioara nu are adesea prea multa incredere in sine si se adapteaza mai greu la mediile sau la persoanele noi. De aceea, feminitatea in viziunea sa implica in aceeasi masura modestie, dedicare si oferirea de intelegere si sustinere.

Idealul feminin pentru barbatul cu Venus in Balanta

Barbatul cu Venus in Balanta adora o femeie cu infatisare ultra-feminina si stilata, cu inclinatii artistice, care poate sa sustina o conversatie interesanta si care se manifesta plina de gratie in mediul social. Idealul sau feminin va avea aceleasi nevoi de impartasire si echilibru in cuplu, fiind o persoana romantica, dedicata si care il trateaza cu respect si corectitudine.

Idealul feminin pentru barbatul cu Venus in Scorpion

Barbatul cu Venus in Scorpion iubeste cu intensitate si devotament si isi doreste acelasi lucru de la partenera sa ideala. Adept al devizei <Totul sau nimic>, acest barbat este dornic sa ii demonstreze iubitei sale ca nimic pe lume nu este mai important decat ea. In acelasi timp, pretinde implicare totala din partea partenerei si poate fi adesea gelos sau posesiv.

Partenera ideala este care ii impartaseste intensitatea emotionala si nevoia de conectare profunda la toate nivelele, inclusiv sexual. De asemenea, ea trebuie sa fie misterioasa si seducatoare, dar si dispusa sa cedeze, macar din cand in cand, controlul in relatie.

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri