Patrunde in misterioasa astrologie slava si, in functie de data in care te-ai nascut, descopera carei zodii slave ii apartii! Vei afla lucruri inedite despre tine, despre personalitatea si viata ta si vei face in acelasi timp cunostinta cu unii dintre cei mai interesanti zeii ai lumii.

11-23 decembrie - Kitovras

Kitovras este zeul centaur, fiinta mitologica slava cu trup de cal si bust de barbat. Cei nascuti sub semnul acestei zodii si guvernati de acest zeu sunt inzestrati cu intelepciune, spirit de prevedere si forta. Au o capacitate remarcabila de a se ridica si de a ajunge acolo unde isi propun, pe culmile cele mai inalte, indiferent de aspectul sau domeniul vietii la care ne referim. Trebuie insa sa invete sa se autocontroleze si sa nu cedeze propriilor scopuri egoiste si nici atractiei puternice pe care o simt fata de placerile si bunurile lumesti.

In acelasi timp, sunt milosi si te ajuta la nevoie, insa sunt totodata capriciosi si au schimbari de dispozitie dese si bruste. Sunt artagosi si, chiar daca au intentii bune, tonul lor nu este intotdeauna unul prietenesc sau politicos. Prin natura zodiei lor, sanatatea nu este punctul lor forte astfel incat trebuie sa aiba mare grija de ei din punctul acesta de vedere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

24 decembrie – 20 ianuarie – Perun

Perun este cea mai impunatoare si cea mai respectata zeitate din panteonul slav. El este cel mai inalt ca rang, cel superior celorlalti zei. Perun este zeul focului, al tunetului si al fulgerului, considerate a fi fortele supreme ca putere. Perun se numara poate si printre cei mai vechi zei, fiind primul asociat cu arme facute din piatra, ulterior si din metal. Alaturi de Svarog si Svetovid, Perun formeaza Trinitatea Slava.

Cei nascuti in perioada lui Peron sunt oameni care inspira respect si admiratie, oameni cu o pasiune si energie grozava. Daca este valorificata pozitiv, energia lor poate face schimbari incredibile. Daca in schimb nu gasesc ii gasesc o aplicatie sau o folosesc negativ, propria energie se va intoarce asupra lor, facandu-i agresivi si irascibili. Se simt neimpliniti si frustrati daca nu reusesc sa realizeze nimic cu aceasta pasiune care zace inauntrul lor. Au un spirit razboinic, de luptator, de supravietuitor. Sunt curajosi, indrazneti si protectori fata de cei mai slabi ca ei.

Foto: Wikipedia


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri