Patrunde in misterioasa astrologie slava si, in functie de data in care te-ai nascut, descopera carei zodii slave ii apartii! Vei afla lucruri inedite despre tine, despre personalitatea si viata ta si vei face in acelasi timp cunostinta cu unii dintre cei mai interesanti zeii ai lumii.

22 - 30 noiembrie – Zima

Zima este zeitatea iernii si indeosebi a vantului de iarna. Cei nascuti sub semnul lui Zima sunt oameni dinamici, pozitivi, cu un fel specific de a fi prin care vad binele in toate. Au harul vorbirii si chiar daca nu vorbesc mult, au opinii pertinente si interesante care ii cuceresc pe cei din jur, starnindu-le admiratia.

Unii le pot reprosa faptul ca adesea par a se pastra la distanta de cei din jur. Sunt insa selectivi in ceea ce ii priveste pe cei in fata carora isi pot deschide sufletul. Cei care ii cunosc bine stiu ca au un suflet sensibil si cald si sunt capabili de sentimente frumoase. Au avantajul unei sanatati bune atata timp cand nu se dedau exceselor. O buna parte din acesti nativi sunt atrasi de domeniul artelor sau al stiintei de cercetare.

1- 10 decembrie – Vyrgon

Vyrgon este un personaj al mitologiei slave oarecum asemanator Medusei, un personaj al mitologiei grecesti (una dintre cele trei gorgone, cea muritoare). Cei nascuti in perioada Vyrgon au o fire independenta si o senzualitate debordanta. Isi doresc confortul si o existenta placuta, insa fug de munca grea si de tot ce inseamna efort si straduinta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Confortul este pentru ei mai mult decat un capriciu, este o necesitate. Pentru a-l avea, uneori au tendinta de a fi egoisti. Avantajul lor este ca au o inteligenta nativa deosebita si o imaginatie pe masura. Adora sa fie in competitie, demonstrandu-le celorlalti cat sunt ei de buni. Sunt predispusi infidelitatii si deceptiei. Sunt atrasi de oamenii din culturi, rase, religii, culturi diferite si de obicei partenerul lor de dragoste si viata se va regasi in una din aceste categorii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri