Patrunde in misterioasa astrologie slava si, in functie de data in care te-ai nascut, descopera carei zodii slave ii apartii! Vei afla lucruri inedite despre tine, despre personalitatea si viata ta si vei face in acelasi timp cunostinta cu unii dintre cei mai interesanti zeii ai lumii.

28 septembrie – 15 octombrie – Svarozic

Svarozic are doua valente, una pozitiva si una negativa. El este zeul reprezentant al focului pamantului, cel care aduce lumina si caldura, dar si cel care poate nimici totul intr-o secunda, trimitand foc si seceta asupra oamenilor. Lui Svarozic i se mai spune si Zeul Victoriei.

Nativii acestei zodii au o fire puternica si sunt niste supravietuitori si invingatori. Daca se confrunta cu dificultati mari in prima parte a vietii si reusesc sa le depaseasca, cea de-a doua parte a vietii le va fi incununata de onoare si bogatie. Nativii acestei zodii sunt cerebrali, au un intelect inalt si au mai ales capacitatea de a putea efectua orice tip de munca. Stiu inca de la varste fragede ce au de gand sa faca in viata. Sunt pasionati de detalii si amanunte si au simtul critic bine dezvoltat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

16 octombrie – 1 noiembrie – Morana

Morana este un personaj mitologic deosebit, tinand cont mai ales de faptul ca este de factura feminina. Morana este zeita slava a iernii si a mortii, sotia lui Koshchei. Era perceputa ca fiind rea, cruda si neiertatoare, ea putand aduce moartea prin foamete si geruri extreme. Morana este infatisata adesea ca fiind o femeie rece, puternica si talentata, avand parul negru si chipul extraordinar de frumos.

Cei nascuti in aceasta zodie au la randul lor o personalitate interesanta. Morana i-a inzestrat cu spirit autoritar, dar si cu multa putere launtrica. In jurul lor pluteste intotdeauna misterul caci sunt firi tainice, care isi tin la distanta viata private de ochii oricaror curiosi. Darul Moranei pentru ei este longevitatea. Acesti nativi traiesc mult si datorita faptului ca si-au autoimpus o discplina si un stil de viata sanatos. Nu fac compromisuri in viata si nici nu fac “rabat” de la chemarea lor. Au o forta interioara de invidiat care ii va ajuta sa razbeasca in viata. Este important sa invete sa o gestioneze cum trebuie pentru a-si atinge maximul de potential.

Foto: Wikipedia


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri