Patrunde in misterioasa astrologie slava si, in functie de data in care te-ai nascut, descopera carei zodii slave ii apartii! Vei afla lucruri inedite despre tine, despre personalitatea si viata ta si vei face in acelasi timp cunostinta cu unii dintre cei mai interesanti zeii ai lumii.

23 iulie – 23 august - Dazbog

Dažbog reprezinta una din figurile centrale si esentiale ale mitologiei slave, un zeu cat se poate de autentic. El este o divinitate de factura solara, un puternic zeu al luminii, poate chiar " soarele darnic, roditor" sau un erou al poporului. Dazbog mai era considerat si stapan este foc, soare si ploaie, prima parte a numelui sau insemnand “a da”.

Ca trasaturi de caracter, Dazbog aduce generozitate, noblete, sinceritate si loialitate. Cei nascuti in aceasta zodie au o personalitatea puternica, sunt mandri si inteligenti, dar in acelasi timp si independent. Ambitiosi din fire, au tendinta de a domina si de a controla si de a face orice pentru a-si atinge obiectivele. De la egoism si tiranie ii salveaza insa propriul discernamant. Le place sa fie in centrul atentiei si se fac remarcati in pozitii de varf in domeniile in care activeaza. Sunt nascuti sa fie lideri si sa nu se dea batuti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR


24 august – 8 septembrie – Maya

In mitologia slava, Maya reprezinta una din fortele divine ale naturii, forta care da viata – soarele cu ploaia. Maya este prin urmare o zeita a naturii, considerata ca fiind purtatoare a darurilor recoltelor. Este adesea infatisata ca o femeie de o frumusete matura, tinand in mana spice de grau si fructe parguite.

Cei guvernati de Maya si nascuti in aceasta zodie sunt delicati si sensibili, simtind in permanenta nevoia de afectiune si intelegere. Pot fi iubiti excelenti daca stii ce atitudine sa abordezi fata de ei. Nu suporta grosolania si nici mediile dure, simtindu-se inconfortabil in aceste situatii si putand fi raniti cu usurinta. Sunt intelegatori fata de nefericirea altora si empatizeaza cu ei. Iubesc dreptatea si lupta, in functie de propriile forte, pentru realizarea justitiei.

Foto: Wikipedia


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri