Patrunde in misterioasa astrologie slava si, in functie de data in care te-ai nascut, descopera carei zodii slave ii apartii! Vei afla lucruri inedite despre tine, despre personalitatea si viata ta si vei face in acelasi timp cunostinta cu unii dintre cei mai interesanti zeii ai lumii.


22 iunie – 6 iulie; 8 iulie – 22 iulie – Veles

Veles este un zeu important al mitologiei slave, venerat prin prisma a doua aspecte: ca si zeu al mortii si al lumii subterane, o forta supranaturala a apelor si a pamantului, dar si zeu al comertului si al turmelor.

Nativii acestei zodii se simt puternic conectati fata de natura si tot ce inseamna ea. Sunt persoane misterioase, usor visatoare, pasionale si pline de senzualitate. In acelasi timp, sunt indivizi profunzi, atrasi de ceea ce se afla dincolo de suprafata. Usor conservatori din fire, tin enorm la traditiile si la principiile lor.

6-7 iulie – Kupalo

Kupalo este un personaj mitologic plin de culoare si tinerete, o zeitate a recoltei ce a fost initial un zeu precrestin al dragostei, al sexului si al fertilitatii. Figura acestei zeitati este asociata cu vara, cu florile si cu belsugul de fructe. Kupalo va imprima celor pe care ii guverneaza naturalete, simplitate, spontaneitate.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Cei nascuti in zodia Kupalo sunt persoane placute, pasnice si domestice, pentru care casa si familia reprezinta cele mai importante aspecte ale vietii. Focul si lumina sunt esentiale si ele in viata acestor nativi, ei iubind lumina solara si caldura familiala. Au o inclinatie spre filozofie si sunt usor impresionabili din punct de vedere sentimental.

Nu ii caracterizeaza aviditatea, insa atunci cand se vor lasa purtati de dorinta de imbogatire se vor simti nefericiti. Si ei se simt bine in randul naturii. Iubesc si respecta natura si sunt fascinati de tot ce inseamna univers. Le place sa exploreze, sa descopera, sa porneasca in calatorii in toate colturile pamantului.

Foto 1: Wikipedia

Foto 2: Wikipedia


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri