Patrunde in misterioasa astrologie slava si, in functie de data in care te-ai nascut, descopera carei zodii slave ii apartii! Vei afla lucruri inedite despre tine, despre personalitatea si viata ta si vei face in acelasi timp cunostinta cu unii dintre cei mai interesanti zeii ai lumii.

22 mai – 2 iunie – Letnicha

Lola este si ea in mitologia slava o zeita a dragostei . Cei nascuti in aceasta zodie stiu sa se bage pe sub pielea cuiva si stiu cum sa se faca indragiti si acceptati. In plus, in dragoste sunt foarte norocosi. Nativii zodiei au un suflet bun si cald, sunt curiosi din fire, deschisi, gandesc in mod practic, insa isi asculta si glasul intuitiei, care este bine dezvoltat. Au un intelect aparte si spun deschis ceea ce au in minte fara a fi luati in nume de rau sau fara a fi gresit intelesi.

3 -12 iunie – Kostroma

Kostroma este zeita est-slavica a fertilitatii si a rodniciei. In mitologica slava, ea era cea care asigura fecunditatea si belsugul pamantului, fiind invocata in fiecare primavara prin ritualuri diverse.

Kostroma aduce celor nascuti in aceasta zi talent deosebit in ale scrisului sau ale cuvantului. Nativii zodiei sunt atrasi de tot ce inseamna noutate. Au o minte ascutita pe care stiu sa si-o valorifice. Atunci cand sunt nehotarati sau indecisi, au tendinta de a se lasa ghidati de “semne” si coincidente.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

13 iunie – 21 iunie – Dodola

Dodola, patroana fetelor tinere si pastratoare a secretelor lor, este in unele interpretari sotia lui Perun, zeul suprem si zeu al tunetului. Vechii slavi credeau ca atunci cand Dodola mulgea vacile ceresti, norii, ploaia cadea pe pamant. In fiecare an, in primavara, se credea ca Dodola zboara peste campuri si paduri, facand copacii sa infloreasca si inverzind totul. Ea simbolizeaza de aceea si tineretea, renasterea.

Nativii zodiei sunt sinceri si naivi si pot avea de suferit de pe urma acestei trasaturi a lor atat de plina de candoare. Cu toate acestea, Dodola ii binecuvanteaza cu noroc. Au un suflet bun si pur, au incredere in cei din jur si cred in existenta miracolelor. Privesc lucrurile dintr-o perspectiva relaxata si contemplativa.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri