Patrunde in misterioasa astrologie slava si, in functie de data in care te-ai nascut, descopera carei zodii slave ii apartii! Vei afla lucruri inedite despre tine, despre personalitatea si viata ta si vei face in acelasi timp cunostinta cu unii dintre cei mai interesanti zeii ai lumii.

21 ianuarie – 20 februarie – Stribog

In cultura slava, Stribog este zeul si spiritul vantului, al cerului si al aerului. Era venerat drept un patron al autoritatii supreme. Stramos al vanturilor celor 8 directii, legendele spun despre el ca locuieste pe o insula in ocean, chiar in mijlocul Pamantului. Toate tipurile de vant, inclusiv brizele usoare, sunt fii si nepoti ai acestui zeu antic. Insasi numele de Stribog vine din cuvantul antic “Strega” care inseamna “persoana in varsta”.

Cei nascuti in intervalul lui Stribog sunt puternic atrasi de ceea ce inseamna mistic. Unii dintre ei sunt persoane religioase. Totodata, acesti nativi sunt atasati de patria lor natala pe care o iubesc. Desi au un spirit liber, sursa de idei, schimbari si reformare, sunt firi domestice, care au nevoie de stabilitatea si siguranta unui camin.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Sunt usor reticenti si rigizi fata de multe lucruri, insa nu si in ceea ce priveste intelectul si flexibilitatea mentala. Ideologic vorbind, au o mare toleranta fata de idei. Sunt responsabili si devotati prietenilor, totodata sensibili fata de nevoile partenerului de viata. Pot intampina dificultati mari in viata din cauza a doua trasaturi - greseli asupra carora trebuie sa invete sa lucreze: sunt fie impulsivi, fie extra prudenti.

21 februarie – 20 martie – Rod

In cultura slava, Rod este considerat a fi intaiul stramos al tuturor zeilor, insusi principiul universal suprem, cel care a creat viata si existenta. Zeu suprem, Rod este zeul care protejeaza legaturilor de sange si de rudenie, dar si uniunile de triburi. El este un simbol al unitatii familiale, originea comuna a tuturor copiilor.

Cei nascuti in intervalul lui Rod au mostenit anumite trasaturi ale spiritului lui Rod. Fericirea familiala este pentru ei telul suprem in viata. Isi doresc de timpuriu sa puna bazele unei familii, sa o protejeze, sa o ajute sa se dezvolte. Devotati si plini de afectiune, se sacrifica de bunavoie pentru binele celor dragi. Au o intuitie puternica si instincte puternice de aparare atunci cand vine vorba de protejarea propriului cuib. Se implica 100% in ceea ce fac, stiu sa daruiasca si sunt constienti de propria sexualitate. Pentru ca inteleg si stiu sa asculte, ceilalti ii cauta mereu prezenta calda si afectuoasa.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto homepage: Wikipedia - Ivana Rezek + Wikipedia


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri