11 Martie 2013 publicat în Horoscop 37 share-uri

Cristaloterapia reprezinta una dintre cele mai vechi forme de terapie empirica din lume. Cu toate acestea, nu multi dintre noi sunt constienti de adevarata ei putere, cu atat mai mult cu cat informatiile disponibile despre aceasta forma de terapie alternativa sunt departe de a fi edificatoare.

Cristaloterapie pentru persoanele cu ascendent in Sagetator

Daca ascendentul tau se afla in Sagetator, cristalele recomandate pentru tine sunt cele de culoare bleu sau albastru inchis. Aici gasim turcoazul, safirul, topazul bleu, aquamarinul, aventurinul, ametistul, azuritul si sodalitul.

Acestea amplifica dorinta de cunoastere, deschiderea spirituala, optimismul si increderea in absolut specifice zodiei Sagetator care se afla in pozitia de ascendent.

Cristaloterapie pentru persoanele cu ascendent in Capricorn

Pentru persoanele cu ascendent in Capricorn, pietrele norocoase sunt cele de culoare indigo sau negru, care sunt asociate cu planeta guvernatoare a zodiei, Saturn. Printre acestea se numara: onixul negru, obsidianul negru, cuartul fumuriu, perla si diamantul negre, ochiul de soim si jaspul.

Acestea ajuta la amplificarea stabilitatii, intelepciunii, spiritului practic, a ambitiei si disciplinei specifice zodiei Capricorn de la ascendent.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Cristaloterapie pentru persoanele cu ascendent in Varsator

Atunci cand ascendentul tau sa afla in Varsator, pietrele pretioase si semipretioase pe care le poti folosi in cristaloterapie sunt cele de culoare albastru sau indigo. Aici putem include: amazonitul, safirul bleu, turcoazul, lapislazuli, aquamarinul, zirconul albastru si sodalitul. Acestea ajuta la amplificarea dorintei de explorare si cunoastere, a sociabilitatii si altruismului specifice zodiei Varsator care se afla in pozitia de ascendent.

Cristaloterapie pentru persoanele cu ascendent in Pesti

Daca ascendentul tau se afla in Pesti, cristalele cele mai favorabile pentru tine sunt cele de culoare albastru sau violet, care sunt asociate cu planetele Jupiter si Neptun (guvernatorul traditional, respectiv guvernatorul modern al zodiei Pesti). Printre acestea se numara: safirul albastru inchis, ametistul, fluoritul, lepidolitul si charoitul. Acestea amplifica capacitatile psihice latente, abilitatile de vindecare, empatia, intuitia si conexiunea cu Divinul specifice zodiei Pesti aflate in pozitia de ascendent.

Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Andreea Peticaru

Foto main, front si interior@Shutterstock.com

Calculeaza-ti ascendentul pentru a afla care sunt pietrele norocoase pentru tine

Iti recomandam sa citesti si:

Horoscop karmic: afla ce lectie de viata ai cu ajutorul Nodului Nord!

Horoscopul primaverii 2013: Destinul tau in Dragoste in urmatoarele 3 luni

Horoscopul compatibilitatii in dragoste: casa 7

ASCENDENTUL chinezesc - detaliul nasterii care iti schimba destinul la 180 de grade!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri