28 Februarie 2013 publicat în Horoscop 3 share-uri

Gradul de compatibillitate in dragoste nu mai este demult un secret in zilele noastre. El poate fi determinat cu ajutorul unui instrument extrem de util si simplu de folosit: aflarea zodiei sau zodiilor care ocupa casa 7 - casa parteneriatelor stabile - din astrograma noastra natala. Este vorba tot de compatibilitate intre zodii, dar de aceasta data intre zodiile care ocupa casa a 7-a (VII) a ta si a partenerului tau, in horoscopul european.

De aceea, partenerul ideal pentru tine este o persoana responsabila, eventual mai in varsta si care iti poate oferi un anumit statut social, alaturi de o permanenta grija si sustinere.

Ce ne spune casa 7: compatibilitate Varsator

Daca ai zodia Varsator in casa VII a astrogramei tale, compatibilitatea in dragoste o vei gasi alaturi de o persoana extrem de originala si independenta, cu care, mai inainte de toate, sa poti comunica excelent. Iar daca potentialul partener este implicat in diverse activitati sociale, cu atat se va dovedi mai atragator pentru tine. Detasarea si nevoia ta de libertate in relatie pot amana destul de mult momentul casatoriei.

Foto@Depositphotos.com

Ce ne spune casa 7: compatibilitate Pesti

Cu visatorul Pesti in casa 7 a astrogramei tale, zodiacul dragostei iti indica atractia pentru un partener intuitiv si idealist, care sa echilibreze latura ta rationala si orientata catre rezultate tangibile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Uneori poti prefera mai degraba sa fii de una singura decat sa te expui unor eventuale dezamagiri amoroase, cu atat mai mult cu cat ai asteptari foarte mari de la cel de langa tine. Partenerul ideal pentru tine este profund sensibil si intelegator, romantic si capabil de a-ti oferi sprijinul si admiratia sa neconditionate.

Andreea Peticaru

Iti recomandam sa citesti si:

Horoscopul cartilor de joc: Ce carte norocoasa joci in viata?

Horoscopul tiganesc

Horoscopul noroc-bogatiei pentru Februarie 2013: Afla cum stai cu banii in Luna Lupilor!

ASCENDENTUL chinezesc - detaliul nasterii care iti schimba destinul la 180 de grade!

Horoscopul inimilor pereche: Cei 4 'Magneti ai Dragostei' in anul astrologic 2013

Iti recomandam si: Raportul numerologic personalizat!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri