28 Februarie 2013 publicat în Horoscop 3 share-uri

Gradul de compatibillitate in dragoste nu mai este demult un secret in zilele noastre. El poate fi determinat cu ajutorul unui instrument extrem de util si simplu de folosit: aflarea zodiei sau zodiilor care ocupa casa 7 - casa parteneriatelor stabile - din astrograma noastra natala. Este vorba tot de compatibilitate intre zodii, dar de aceasta data intre zodiile care ocupa casa a 7-a (VII) a ta si a partenerului tau, in horoscopul european.

Vei atrage cu usurinta parteneri foarte aratosi, calmi si echilibrati, care vor dori inca de la inceput sa-si imparta viata cu tine. Iar daca tu vei reusi sa inveti de la partenerul tau cateva notiuni legate de diplomatie si impartasire, cu siguranta va veti bucura de un trai foarte armonios impreuna.

Foto@Shutterstock.com

Ce ne spune casa 7: compatibilitate Scorpion

Cu zodia Scorpion in casa VII, vei fi atrasa foarte mult de orice relatie in care te vei putea exprima cu intensitate, atat pe plan emotional, cat si erotic. Partenerul ideal pentru tine este extrem de senzual, atragator si usor misterios.

Cu cat un potential iubit va emana o mai mare siguranta de sine, sau va fi mai determinat in indeplinirea telurilor sale, cu atat te va atrage mai tare. Si aceasta chiar daca vointa sa puternica intra uneori in contradictie cu a ta. Pana la urma, posesivitatea si determinarea sunt in cazul tau ingrediente-cheie pentru compatibilitatea in dragoste.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Ce ne spune casa 7: compatibilitate Sagetator

Casa 7 in Sagetator iti asigura compatibilitatea astrologica cu o persoana independenta din fire, pasionata de cunoastere si de calatorii. Entuziasmul potentialului partener si dorinta acestuia de a-ti respecta libertatea personala vor conta pentru tine mai mult decat orice altceva. Te vei lasa mai greu atrasa in institutia casatoriei, insa casnicia ta se va dovedi plina de bucurii si implinire.

Ce ne spune casa 7: compatibilitate Capricorn

Daca ai casa 7 in Capricorn, conceptul de compatibilitate intre zodii va fi pentru tine ceva mai greu de pus in aplicare. Vei da dovada de o anumita rezerva sau anxietate vizavi de intrarea in orice noua relatie, iar casatoria s-ar putea sa apara tarziu. Vei fi atrasa atat de ideea de iubire, cat si (sau poate chiar mai mult) de ideea de securitate in viata.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri