28 Februarie 2013 publicat în Horoscop 3 share-uri

Gradul de compatibillitate in dragoste nu mai este demult un secret in zilele noastre. El poate fi determinat cu ajutorul unui instrument extrem de util si simplu de folosit: aflarea zodiei sau zodiilor care ocupa casa 7 - casa parteneriatelor stabile - din astrograma noastra natala. Este vorba tot de compatibilitate intre zodii, dar de aceasta data intre zodiile care ocupa casa a 7-a (VII) a ta si a partenerului tau, in horoscopul european.

Pe termen lung, relatia va reusi sa implineasca dorintele emotionale profunde ale amandurora, atata timp cat veti ramane amandoi constienti de posibilitatea aparitiei unui anumit tipar de dependenta afectiva in cuplu.

Foto@Depositphotos.com

Ce ne spune casa 7: compatibilitate Leu

Avand Leul in casa vii, vei gasi compatibilitatea in dragoste cu o persoana sarmanta si mereu bine dispusa, care sa iti starneasca admiratia prin atitudinea increzatoare si deschisa.

Implicarea potentialului tau partener in diverse proiecte grandioase sau creative va constitui un mare plus pentru tine. De asemenea, vei fi atrasa de latura sportiva si tinereasca a celui de langa tine, precum si de pasiunea pe care acesta o pune in tot ceea ce face.

Ce ne spune casa 7: compatibilitate Fecioara

Cand ai zodia Fecioara in casa VII, horoscopul compatibilitatii iti indica potrivirea cu o persoana foarte muncitoare, rationala si cu picioarele pe pamant. Tu fiind cel mai probabil o fire destul de visatoare si care se pierde printre detalii, iti vei gasi compatibilitatea in dragoste alaturi de o persoana practica, analitica si care te poate ajuta sa-ti materializezi visurile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Ce ne spune casa 7: compatibilitate Balanta

Atunci cand zodia Balanta se afla in casa 7, ea iti vorbeste despre compatibilitatea astrologica cu o persoana manierata, rafinata si pasionata de domeniul artistic sau juridico-legal.

Foto@Depositphotos.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri